Trosa eller dosa det är frågan?


Idag när jag vaknade hos Coco låg jag och bara tänkte. Så där som jag gör ibland (det är väldigt sällan men ibland måste man). I alla fall efter ett tag vaknar coco och vi ligger och småviskar för att inte väcka Alle. Sen så ställer sig coco upp och säger vars är min trosa. JAg får panik och säger vad sa du? Det visade sig att hon hade sagt vars är dosan inte trosan. Men min ända tanke var Ni kunde ju gått upp jag sov faktiskt här. Jag kommer få problem av mina kompisar som heter cornelia.

Fan som caroline påpekade så går det inte att bränna upp john bauer... Det var synd, nästan så att jag får en tår i ögat. Eller inte.

Morr....

Måste bara säga om jag ser en John Bauer reklam till så kommer jag att ta fram tändvätskan och bränna upp skolan!


Jultomte

Hejsan!
Jag har insett att jag är en sån person som kan göra flera olika saker samtidigt. Ett bevis på detta är att jag nu sitter och ser på John Tucker must die, skriver blogginlägg och ser på The Hills. Men vänta nu funkar inte min dator. Ni vet den där jobbiga skylten som kommer upp då och då. Den hindrar mig för att se på The Hills jag blir så sur.

Phu nu löste det sig fick bara installera en hel massa grejer! Hoppas att jag inte fuckad up ngt! Heheh undra hur stor chansen är...

Jag vill också ha mycket pengar så jag kan köpa fina väskor och åka taxi till stan hela tiden. Inse hur skönt det skulle vara om jag kunde bara ringa en taxi och jag skulle sen vara i stan. Kanske skulle vara något att satsa på!

Jag har lekt jultomte idag och lämnat av mina julklappar. Det var kul men jag fick stalka coco lite innan jag hittade henne. Jag kommer inte som ihåg vars Frida bodde eller jag kom ihåg en andra massa saker om Fridas hus. Sånna saker man inte ska komma ihåg, men det gör jag.

Idag började jag också tänka på männen på tåget i Italien! Fy Fan vad äckliga det var egentligen. Usch och fyyy! Hoppas att man aldrig råkar ut för det igen!


Men hare på bra!


Jul



Min FIna vän Agnes och jag i somras i Italien. Tror vi var vid gardasjön här. Agnes har nu flugit till sydafrika och kommer hem om två veckor och då ska vi träffas! Jag längtar!
Annars ska jag leka jultomte idag. Ska åka omkring och lämna ut mina julklappar. 

Hohoho!

Vi åker till Mormor och Morfar snart på måndag tror jag. Jag längtar jätte mycket! Det ska bli jätte trevligt! 

Hejs! 

Julen är här

Nu har jag rensat lite i bloggen och tagit bort saker som inte måste vara där. Det som påminner om svunna tider. (tack och lov för det!) Annars är det bra. Det är nu bara en futtig timme kvar av skolan! Jippi! Sen tre veckor lov.

Dagens

Dagens vill ha: en egen kamera
Dagens klädsel: jeans, tjocktröja, t- shirt, sockar
Dagens frisyr: rakt
Dagens händelse: träffade ellinor
Dagens låt: jag drömmer om en jul.... HEMMA
Dagens planer: Att fixa filmer
Dagens saknad: Eh, ja ett fullt fungerande känsloliv
Dagens dummaste: att gå med vagnen på blank is
Dagens sjuka: snuvva
Dagens drog: Att göra ljus
Dagens roligaste: när carro började skratta åt den fula tjejen vid mackorna
Dagens favorit: när Tommy (?) sa hej till mig
Dagens köp: ville köpa polkagrisar
Dagens godis: skummtomtar på fysiken
Dagens humör: glad, glad , glad, ARG, glad glad
Dagens mening: "Jag har bara en fråga, vad hände med ögonbrynen? "

18/12

Dagar kommer dagar går men vildmannen finns alltid kvar! Jag säger bara hur skulle jag kunna överleva utan det? Troligtvis mycket bättre. Inte så mycket som har hänt förutom att idag så fick jag veta att hmkatalogen kommer snart. Den är troligtvis den bästa katalogen ever!
Sen är det vara 6 dagar kvar till jul och jag längtar jätte mkt till mormor och morfar! Jag vill ha god mat och lite stress!
Annars blir det film hos Idis imorgon med Rikis. Vi ska se john tucker must die min absoluta favorit film!

Men hejs så länge!


RSS 2.0