Aristocats

Hej! Idag har jag sovit 6 timmar, de är ju som ganska mycket. Men inte för mig! Jag behöver typ minst 8 eller mer. Så förlåt om jag har varit sur eller något idag. Men jag blir så less på vissa saker.

Idag inser jag hur mörk min hårfärg är just nu! Den är VÄLDIGT mörk. Ojoj kanske inte menade att den skulle bli så mörk. Men vad ska man göra, känner mig lite allmänt emo i den.

Annars är min hälsa skit har blött näsblod hela dagen och hostar även blod nu. Ja, jag vet det låter väldigt trevligt. Mys...

Men nu ska jag se på lejonkungen och aristocats med min lilla syster. Världens sötaste barn!

Hare.

29/10 Min Bea Dag!

Idag vaknade jag hos Rikard och min första tanke var Hur fan ska jag väcka han? Alla som vet hur Rikard är på morgonen förstår mitt problem. Jag löste de så att jag väckte han inte utan jag åkte till coco och bea. Jag hade smsat med Coco innan så jag visste hon var vaken så jag väckte Rikard lite smått och sa om du inte vaknar så åker jag till Bea. Han tittade på mig och sa hej då! och somnade om.
Jag åkte i alla fall till Coco och la mig ner i henne föräldrars säng och såg på smallville och  Xena krigarprinsessan. Asså de ändå vi kunde tänka på var hennes gigantiska bröst och hennes mega lår! Att hon kunde hoppa som hon gjorde! Kanske de inte är på riktigt börjar man undra?
Sen började de komma en doft av mat från nedervåning, Oh mat tänker jag och går ner och där står Bea.

- Men Klara vad gör du här? Frågar Bea.
- Men jag har ju varit här i en timme säger jag och sätter mig ner och läser kp.
- Jaha säger Bea och fortsätter steka pannkakor.

Detta är min vän Bea, hon har som inte koll på allmänheten men allmänheten har koll på henne!



Så jag tycker att den 29/10  borde vara allas bea dag. Det är den dagen vi ska tänka lite mera på Bea och ringa henne och fråga hur hon mår.

Kram

Idah

Hej!

Idag har jag varit med ida, tyra och rikard. Tyra är min nya bebis (hon är bara min). Hehehe

Även känner jag att nu vill jag bara åka utomlands!




Tänk när man var brun och fin!

depp förlåt

Varje dag är lite bättre, eller så intalar jag mig själv i alla fall.

JAg är bra på att undvika problem tills det står rakt framför mig, då brukar jag bryta ihop.

Snart kommer krachen, Snart kommer krachen, Snart kommer krachen,Snart kommer krachen ojoj vad kul det blir!

Men nu mindre depp!

Det är lov för fan! Jippi!

full fart framåt!

Min alskling


K säger:

allt är tomt

annifrid säger:

det är som en bakfylla, du mår bättre sen

annifrid säger:

bara gå inte tllbaka

K säger:

okej, ska tänka så nu


Onsdag jag säger bara onsdag...

Idag är den jobbigaste dagen på hela veckan på grund av att vi alltid slutar så jävla sent, och vi har den tråkigaste lektionen nånsin. Danis, Danis, Danis! Jag kommer inte palla han idag känner jag. Men annars så känns det som om det kommer bli en sån dag om jag får använda AnnaSaras uttryck....

Varför denna dag kommer bli jobbig
1: Har inte gjort min biologi läxa igen
2: Det är en sån dag...
3: Jag känner att jag är osäker på mig och andra.

Läste Sannas blogg igår och insåg att jag skulle velat växa upp på ålidhem. Det hade kännts mycket bättre då... Jag hade ändå inte passat in på ålidhem tror jag, är nog lite för feg. Men jag saknar Max och Jonte det var roliga och man kunde vara sig själv och bara ta det lugnt.

Sen så åker min älskade Krille iväg till Kanarieöarna. BUHU! Hur ska jag klara mig?




Hare


Ar1n

Nu sitter vi här och gör läxor. Som sagt såi går på en plugglinje och det är inte så kul, med tänke på att vi ahr typ 8 läxor per vecka men det går ju pom man planerar men hur ofta gör man det egentligen? Inte jag i alla fall, det brukar bli i stress på kvällen innan....
Men nu sitter jag här min härliga klass och jag är nu just klar med kemiläxan och ska ha båda matte och franska prov idag. Men sen då är det klart tror jag. Jippi!
Men nu är det snart mat på vildmannen, kulikul...



Hare bra

Vakna

Det finns en jobbig sak med att vakna tidigt

1: Man vet inte när det är okej att ringa folk utan att väcka dem ( den har jag absolut aldrig gjort)
2: Folk är klara att träffas så hilma sent
3: Jag har så väldigt tråkigt....

Bläääää

Men nu ska jag ringa och väcka. Jippi!

hare

Idis

Ikväll har jag tänkt mkt. (Vet just nu inte om jag tycker det är en bra eller dålig sak). Har bara tagit det lugnt ikväll, varit hemma och sett på oth och ätit upp min lilla systers godis. Ledsen över att jag dissade er ikväll men jag tror int att jag hade orkat. Måste börja vara med på dansen nu också, jag vill inte längre vara sjuk. Plus som jag gör något på kvällarnabehöver jag inte gå omkring och tänka så himla mycket. Jag brukar gå till överdrift då jag tänker, Jag tänker alldeles för långt och för mycket. Jag undrar varför jag inte just kan vara nöjd över hur saker är,utan att jag hela tiden ska försöka göra det bättre...
Men i alla fall ska tror jag gå och lägga mig nu och läsa i min bok. Jag hade tänkt göra en sån där långläsning till sent in på natten.
Men på tal om helt andra saker så var jag ju med min vän håret igår. Vi hade jätte trevligt och såg på film och pratade. Men en film vi såg var Svärdet i stenen från disney. Ni vet vilken det är va? I alla fall jag tycker alltid så synd om den lilla ekorrflickan som blir kär i Arthur när han är förvandlad till ekorre. Det är typ så jag känner mig ofta, Inte kanske just nu. Eller lite så kanske. Men jag börjar typ alltid gråta när han blir tillbaka förvandlad till männsika och lämnar den lilla ekorrflickan. Fatta vilka men hon måste få av det, Lämnad av han som kanske var hennes livskärlek! Jag tycker det är själviskt av Arthur att bara göra så, man måste ju tänka på sina handlingar. Detta är inte hur jag känner just nu, på grund av tidigare händelser. Ni som vet vet.  Utan bara hur jag brukar känna ibland. Jag = den lila ekorrflickan.                                                                  

Men nu ska jag sova och läsa!

Sovgott alla ni!

MAT

Hejsan!

Asså kan man förlora sin matlust? För om man kan det tror jag att jag har gjort det, inte bra med tanke på att jag måste äta hela tiden utan att jag ska bli sur eller hungrig. Men jag hoppas att den kommer tillbaka.
  
                            Min och idas fina muffins från i sommras....


Trött

I got a dream !

Inser att det kanske inte var så smart att säga det jag sa igår, men jag hoppas att jag kan lösa det. Vill inte skada dig, vill bara säga sanningen. Hoppas att du klarar av det, för för din skulle vilja att det ska funka.

Nu är det lektion med Danis!

Hare bra idag,

Tjohopp

P.S. Såg att Kenza vann priset för bästa blogg, det tycker jag är orättvist för jag tycker Min vän Sanna borde vinna priset för hennes blogg är BÄST!


 
Visst är hon fin? :) Här hittar du hennes blogg : www.sunnyforsberg.blogg.se


Mon ami!

                                                               

Jag behöver dig just nu, varför är du inte här?

Ikväll...

                                        De började med Läxor...

De började med läxor...

Sen gick tiden och vi lessnade.


Ser på tv

Och började se på tv


vad ska jag säga?

De var så otroligt tråkigt ;)

Suck!

Just nu vill jag bara lägga mig i min säg och gråta men då kommer mamma och pappa komma och fråga va som hänt ocg det kan jag inte säga till dem för det får inte inte veta. Tack för att ni finns, ni som vet och stöttar mig de gör att jag inte vill bara lägga mig ner och dö. Eller inte dö i alla fall försvinna så att ingen såg mig. Ja det är de jag vill, Jag vill var osynlig just nu så jag kan få reda på saker som ororar mig men som jag inte kan fråga. Jag vill inte var så här men de är inte bara mitt fel. Jag önskar att de var det för då skulle de vara mycket enklare för mig att hantera. Är inte bra på det är när man ska sammarbeta. I alla fall så skiter vi i det för det löser sig. Men i alla fall känner jag mig trött och extremt är på dig. Inte på dig dig utan på han som vi alla veta att jag tycker så mkt som efter en speciell sak. Vi kan kalla han för pepparkakan. Detta är inte samma alias som vi har använt förut utan ette annat. Känner att jag vill typ växta till mig få muskler och slå ner han, men sånt kan jag inte göra för att 1: ja har inga muskler 2: jag väger typ 30 kg mindre än han 3: jag skulle troligtvis bryta något och jag vill inte skada mig själv. Men nu ska mitt nya glädjeämne vara att jag får provsvar imorgon, ska hitta en ny mössa och jag ska vara med Anna på fredag och vi ska tjocka oss. Hehehe...

Puss och kram


Jaaaaa!

De kommer att lösa sig!
Fan va bra!
Bra att jag träffade dig idag, du löste mitt problem.

Annars är alltid som valigt min hals fuckar sig. Kan typ inte svälja nu...

Hare bra!

Jao

Nu känns de lite drygt, kom till dessa sits igen. Den jag alltid har och alltid kommer ha tror jag nu. Jag vet hur illa jag tycker om att läsa sånna här inlägg. Men jag kan faktiskt inte skriva hur de är med tanke på att jag inte vill såra. Men nu ska jag ta tag i det, eller vi få se. Tagga Helgen men 90-tal, Ilska och Lögner.

Latianoklara är på gång



Ett fint och blåsigt sommar minne

Hejsan

Nu måste jag skriva någonting här för annars blir Lana galen ;) Jag har inte pluggat någon kemi och de är prov på torsdag de känns bra. Nu började Helena bli närgången, vio måste verkligen säga till henne att man inte får ta med sig jobbet hem utan lämnde de kvar.
Idag ska jag gå på opera och se trollflöjten med Bea. De ska blir jätte kul med tanke på att jag inte har varit med henne på jätte länge.
Bävar lite för att Annifrid ska komma och jag inte kan vara med henne men samtidigt har hon ju inte hört av sig så vad hade hon tänkt sig.. Men de känns samtidigt lite hemskt att inte träffa henne men hon kommer ju hem på höstlovet och då ska vi ju vara med henne. Men vi ska inte tänka på höstlovet jag blir bara deprimerad. Men samtidigt blir de ju bra, då märks de ju om de kommer funka. Jag vill verkligen att de ska funka!

Men nu ska jag gå och äta lunch

Love and kisses

-

Sitter på lektion och har tråkigt...
Pallar verkligen inte att du bara ska ta oss som självklara. Du vet väl att livet går vidare! Inte för att vi itne vill ha med dig utan för att de bara gör de.

2/10

De finns några saker jag hatar. De första är översittare och de andra är blåst. Jag tycker oftas om när de blåser, de blir som fint ute då. Men idag var de en hemsk blåst, den gick in i själ och märg. De gick som inte att komma undan den, inte så trevligt.
Skolan idag var trevligt! De känns ganska fel att säga de men jag trivs verkligen på min linje. Alla tycker att de är svår och så men om den hade varit för svår då hade jag fan dött.
Åkte till östra och var med cokis hela dagen, Jag tycker om att vara med cokis. När jag är med cokis behöver man som inte tänka på vad man ska göra utan kan som bara vara sig själv. Samtidigt kan jag visa min känslor med henne och hon förstår mig.


K

RSS 2.0