SATC

Ur diskussionen om SATC kläder iför den nya filmen har varit blandade. Vissa hyllar vissa tkr alla gör en stor grej av det. Hittade ett asroligt inlägg på sågon modepersons blogg. Hon hade dissat kläderna i filmen och detta var en läsares svar till henne:

I serien när Carrie besökte Aidan i stugan på landet hade hon på sig högklackat, på stranden har de haft på sig högklackat, överallt där dem går har de högklackat.. högklackat och galna kläder är vardag i SATC. Har man sett serien så vet man det. Det är ungefär som att titta på Sagan om Ringen och undra varför Frodo bara har på sig en "cape" och ingen ordentlig jacka på sin flera månaders resa till Domedagsberget - ja varför? För att det passar bättre in med historien, that's why. Jag tyckte personligen jättemycket om SATC 2 och blev i efterhand mest förbannad över alla recensioner som jag läste innan premiären och som gav filmen så otroligt dålig kritik. Tycker man om serien tycker jag absolut man borde se filmen och skita i recensenterna som, av allt att döma, förmodligen ogillat serien och dessa karaktärer sen tidigare.


Hahaha, älskar delen med Frodo! Fan va roligt det hade varit om i mitten av sagan om ringen filmerna frodo slänger av sig capen och säger förfan jag vill ha en everest jack och en par helylle skor på fötterna annars gör jag det här inte mer!

Hahaha, borde påpeka att jag är lite trött.

Snällflickvän

Jag är en sån himla bra flickvän så när jag köper godis köper jag godis åt min pojkvän. Godis som jag inte tycker om bara för att jag vet att han kommer hitta min godispåse för jag är så seg på att äta den och då ha lite godis till sig själv där.

Aj

Jag har ont i huvudet.

Glassbestyr.

Alexander kom och överraskade mig på skolan idag. Han kom för att visa upp sitt helt nya truckkort (känns lite som om jag är tillsamans med en liljaelev). Sen gick vi till stan. Det var ju så jävla varmt så jag vill köpa glass. Jag ska inte ha någon för jag har så ont i halsen sa Alexander. Men hipps vips efter jag hade köpt min glass då var halva glassen borta. Pojkensomhadeförontihalsenförglass hade ätit upp den. Kan vara lite mitt fel också, för jag lät honom göra det.

Pizza

Tjenare Bloggen!

Nu är det söndag och det är skolan imorgon. Känner mig lite sliten även fast jag inte har gjort någonting i helgen. I veckan ska jag ta tag i träningen. Kommer vara jättejobbigt för jag inte får ta min medicin. Dumma dumma sjukhuset. Men jag tror jag skiter i dem. Nu ska jag iallafall gå och äta hemgjord pizza!

Herrå!

Kemikemikemi!

Hejsan Hoppsan!

Nu sitter man här i sängen och skriver på ett underbart kemiarbete. Men av någon anledning känns det inte som om det är så väldigt långt kvar. Jag har som börjat räkna ner till skolan är slut. Tråkiga med sommarlovet är att jag verkligen inte har en aning om vad jag ska göra på sommarlovet. Alla jobbar eller åker iväg. Men jag hittar nog på något.

Nu kallar kemiarbetet!

So long!


Time.

Ibland känns bara livet förjävligt. Men saker händer och man måste bara acceptera. Jag trodde verkligen att jag kunde lita på dig men med tiden visade annat. Så nu ger jag upp. Jag packar helt enkelt mitt pick och pack och leter mig efter nya äventyr. Bara för att man förlorar betyder det inte nederlag. Känns lite nu som om det är jag som kommer vinnande ur äventyret. På något lustigt sätt känns det lättare än innan. Behöver inte oroa mig för lika många saker, nu är det bara att titta framåt.


Fredagskvällar.

Åh, jag gillar verkligen fredagar. Dagar då man på kvällen inte behöver göra någonting. Känner att efter en vecka som man inte trodde var jobbig men visade sig vara grym äntligen få vila och absolut inte göra någonting.
Imorgon ska jag på dansuppvisning och se mina sköna böner (böna ett, böna två)  dansa. Det kommer att gå jättebra!

Men nu ska jag sussa ner i sängen och se en musikal, för vad är en fredagkväll utan en romcom eller en musikal?


Världens bästa video! (sorry Lana jag måste också lägga upp den).


Hur rolig som helst!


Anders och Putte


Vi sitter i samma bil.

Idag på bussen så tyckte ett par f96 (?) att det var superroligt att ha högsta volymen på när de spelade en bamselåt. Kan ju säga att resten av bussen var inte lika glada. En eller två gånger kan jag erkänna att en liten arg blick kanske korsade mitt ansikte i mål att få den att stänga av den underbara underhållningen. Men icket istället fick man sitta och härda tills de gick av vid minerva.

Vi hade ett matteprovet som ungefär sju personer i klassen gjorde. Kan säga att jag blandade ihop antiderivata och derivata en hel del. Men man fick ju koll på att det är en hel del vi måste plugga tills nationella.

Nu sitter Alexander och är bitter över cellmembran. Han är allt bra gullig han.

Jag ska i alla fall övningsköra med Pappa ikväll. Så håll er borta ifrån vägarna för nu kommer Klara!


Finaste bilderna på datorn.

Tänkte att detta skulle bli en blogg med lite fina bilder på, men då finns ju det ett problem. Jag blir verkligen inte fin på bild och jag kan verkligen inte ta kort. Så jag tänkte att jag kanske kunde ha lite fina bilder på mig.




En lista

Var i världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?



Milano


Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?



Mona Lisa

Vilken egenskap önskar du att du besatt?



Sång

I vilken färg är ditt drömhus målat i?



Gult

Vilket är det finaste flick respektive pojknamnet?



Linnea och KenMorris

RSS 2.0