27/4

Hejsan!

Asså jag har verkligen ont i fötterna! Jag vet inte vad jag har gjort! Men i alla fall, så på dansen idag var de kul! Jag fattar inte riktigt baletten men de kommer väl. Jag känner mig astaggad på att de är snart föreställning. Även att de är så många som ska komma och kolla. Det känns hur bra som helst! Ni ska veta att de betyder jätte mycket för mig när ni kommer! 

Imorgon är de handikappidrott på gympan och jag kommer vara så mycket bättre än Alle.


Mohahaha!


Även så är de snart valborg och jag taggar!

Kram

26/4

Idag var mitt busskort ont. Det trodde att de skulle få lite roligt i livet så de bestämmde sig för att rymma. 20 minuter av stress och panik. Sedan så hittar man de lilla luriga busskortet som ligger där och ser så nöjt ut.

Annars har jag hunnit med idag att dansa tre timmar, vara med aggan, träffat ida, en kortis pluggat. En mycket bra söndag vill säga.

Nu ska Klara måla sina naglar glassrosa och tänka på att de är bara fem veckor kvar av skolan som Alexander sa så snällt idag! 

Och så måste jag städa mitt rum ^^

Sen började jag tänka på balen lite konstigt idag, Undra vem jag ska gå med? Men de är ett senare problem.

Kram Klurre

25/4

Hejsan Svejan.

Jag måste ju ha ett problem, de spelar ingen roll om jag går och lägger mig kl 2 eller kl 22. Så vaknar jag ändå kl 8. Jaja inte så mkt man kan gör åt saken ^^ I alla fall för er som vet så är de ju snart dansföreställning och nu börjar som träningen till alla danser. Så nu ska jag göra en lista^^

Balett mån : vi har en låt från melodifestivalen och mer vet jag inte.
Musikal : Vi ska vara dansklass. Tänk centre stage
Hiphop : ehhh... ingen aning
Jazz : Vi ska vara superhjältar/skurkar och katter ^^
Balett fre : Vi ska dansa en bit ur svansjön. Med tåskor och allt...

Saker jag måste köpa till dansföreställningen :

En klänning till måndags baletten
En svart tröja, ett rött linne, jazzskor
En svartspiderman dräckt, ja jag vet inte vad vi ska ha på oss på jazzen
En vit dräckt och sy en tutu ^^

Roligt roligt, Mamma kommer nte bli glad :]

fotosession ^^



















23/4

Idag har vi ( jag, cannabisjocke och mäster alle) varit och kollat på jacka till Cannabisjocke. Men oturligt nu så hittade vi ingen. Men vi hittade en söt pojke som inte bjöd på glass, två steekare, den nakne mannen och eh jag jag vet inte vad jag ska kalla han. Så vi tar ngt random namn tex Kalle.

I alla fall så gav Kalle mäster alle  världens bitchblick. Och jag som trodde i min dumhet att detta skulle nu vara över att jag inte skulle behöva oroa mig för vad alla säger eller göra hade väldigt fel. Men man kan ju allti hoppas på det bättre!

Jag ska i alla fall visa lite bilder sen får min, cannabisjocke och mäster alles fotosession. Jag säger er kära läsare att ni kommer bli förvånade ^^ (eller kanske inte så).

Nu ska jag i alla fall ta tag i kemiläxan!

Tout a l'heure!

22 april

Jag svettas och jag svettas. Det är helt sjukt! Asså dansen idag var helt klart jobbigaste på lång tid. Jag kände som om jag inte skulle klara det från början men det gick. Jag var ju i alla fall inte sämst! Så nu kära människor så ska Klara Pettersson en F (FUCKING JÄVLA F) hiphop grupp på onsdagar på grund av att de la ner lyriska. Det känns helt sjukt.

Annars så idag har jag börjat skriva på min novell och jag tror faktiskt att det kommer bli väldigt bra. Det är ju inte som om någon av delarna i den är påhittad. Det kommer vara jobbigt att folk kommer få läsa den och kommentera. Men det är bara ett steg mot frihete!

Även så var alle väldigt gullig idag, då nu pratar jag om cocos alle inte min. Han försökte som vara lite finkänslig när jag sa att jag mådde dålgit för en grej. Han som bara jaha den grejen. Jag fick då stolt svara att jag inte bryr mig som. Han får väl göra vad han vill, livet går vidare. Det är ingen idée att titta bakåt!

hoho, annars så har jag slagit vad med mig själv att jag inte ska vara inne på apberget för än vi slutar skolan. Jag har bara en fråga om hur bra det kommer gå, inte så tror jag. Men jag ska försöka!

Nu ska jag skriva lite på novellen!

Kram



bakis

Förut så tyckte jag inte om att baka men nu bakar jag hela tiden. Det är inte bra och ikväll så ska jag baka igen!

20 April del 2

Ihelgen så skulle jag vilja göra något roligt! Något så roligt så jag har något att berätta på måndag. Coco kanske du vill bara med mig? Vi kan fråga Annifrid om hon kommer med och tar kort.

Eller om nån är sugen på att grilla, det hade varit så mysigt.

Agnes jag ska ringa dig, men jag vet ännu inte vad som händer på valborg. Men jag ringer dig.

Alla har frågat mig om jag ångrar mig. Det gör jag inte så att ni vet. Men det var aldrig meningen att det skulle bli värsta lyckliga slutet. Jag ville som bara säga hur jag känner. Nu när jag har sagt de så känns det som om jag har lyckats med något stort.

Kram Klara

20 april

För alla som vill veta så sa jag till honom att jag älskde och älskar honom. Och vad gör han jo han säger att han fortfarande har känslor för mig. En timme senare smsar coco och säger han leker med dig. Och de gjorde han, för han har flickvän.

Jag tänker som vad får en människa att göra det? Då kommer svaret droger, men det visste jag ju redan innan så. Jag får väl skylla mig själv.

Det ända läskiga är att jag inte är arg eller ledsen, utan det är som om en lättnad. Jag känner att jag kanske är i chock eller så har jag verligen kommit över han.

Det var ändå så att jag ville inte bli tillsammans med han igen. Skulle aldrig kunna tänka mig det, det har hänt för mycket och jag är inte samma människa längre. Men jag ville som ändå säga vad jag känner, det är lite konstigt jag vet.

Jag hoppas att han inte läser detta men om du göra så undrar jag bara en sak.

Tycker du så illa om mig så att du vill se mig lida? Är det något som du känner ger dig tillfredsställning?

Men jag hoppas att ni är lyckliga, och jag menar det. Hon är nog en bättre person för dig än vad jag var.

Sovit hela 4 timmar inatt, och vaknade kl 4. Detta kommer bli en rolig skoldag.

natten

Inatt hann jag med att duscha, panika, skratta, gråta, prata. Det har varit en bra natt, men nu har jag växtvärk i benen. Det gör ont.

kaktus

Tusen gånger om vill jag säga det. Och tusen gånger om så sväljer jag mina ord och tittar ner i marken.


Jag är som en kaktus. Stickig och klarar sig på ingen näring på väldigt lång tid.


värme

Mopparna dånar, sängen är kall. Väntar på vämre är vad jag gör, i både kropp och själv. Tänk att det sitt egna personliga värmeelement i sängen som väntar på en. Det skulle jag vilja ha. Mätt i magen nästan så att jag mår lite illa.

smset kl 4 på morgonen

Inatt jag drömde ngt som jag aldrig drömt förut. Och tack och lov var det inte sant. Jag trodde att det var du som skickade smset, jag blev så rädd/glad att jag fick kolla upp det på direkten. Så kl 4 på natten hämtar klara datorn och kollar på hitta.se. Med lycka och sorg i hjärtat ser jag att smset är från Elin. Men jag blir snabbt glad igen för nu ska jag ju få träffa min bästa! :)



Love ya!

sjukdom

nu sitter jag här och håller på att bli lite sjuk. Nej det tänker jag inte bli för jag ska till hissjö imorgon :)

heja

15 april

Varför ska det blåsa? Hemskt onödigt!

Har i alla fall kirrat att mamma och pappi ska betala Italien^^. Och vad ska jag göra för att det göra det? Jo, skotta snö. Otroligt jobbigt och det är nästan så att jag ångrar mig. Not.

Ska kolla på skor med bästaste bästaste idag. Men det blir inte att köpa några för det ska jag och pappi gör tsm.

Åh, det var så skönt igår när pappa såg min skor som är alldeles håliga. Han sa nej nu måste vi köpa skor och mamma stod och nickade. Tacka och bocka för den. 

Malin när du ser detta måste du smsa mig! Annars, har ju spännande info du ska få veta! Eller inte så spännande men smsa ändå!

Nej nu ska jag ringa och väcka bästaste bästaste och kolla hur det går!

Annars kommer ni ihåg när vi hade vår bertperidod. När vi låg långa natten och läste bertböcker? Sen om det var ngt extra roligt läste vi högt för varandra. Vilket resulterade att vi typ läste alla böcker högt? Kommer fortfarande ihåg den där historien när det tältade och eriks brorsa kom och var med gänget. 

Oj, rörigt inlägg. 


 

gruset

Det känns som om man är en grussäck, och då inte en lite grussäck. Utan en jätte stor som väger jätte mycket. Och för varje dag då kastar man en liten sten till marken. Då har man blivit en sten lättare men de andra finns fortfarande kvar.
 
Jag vill titta på bio, det var länge sedan. Igår var jag så duktig så jag tvättade upp min mopped och idag kanske jag ska ta och köra lite.

Kram

solen är fin

Hejsan!

Nu har det gått 5 dagar tror jag under lovet. Eller det tror jag i alla fall. Det känns som om jag inte har gjort någonting på lovet, men idag då ska jag ta tag i matten. Usch att jag ens säger så på ett lov, men om jag ska klara matte b så tror jag att jag ska satsa på det.

Jag är jätte taggad på att åka nu, även om det är 4 månader kvar. Att under en vecka bara oroa sig om det är sol eller inte. Så vill jag spendera min tid när jag blir gammal. På en strand men en massa barnbarn. Oj, vad läskigt att jag redan planerar det nu.

Det är märkligt hur bra man kan ljuga egentligen. Man kan skratta på utsidan men samtidigt gråta på insidan.

akuten idag i sex timmar

Fan va jag hatar akuten, jag blir så less på att sitta stilla. 

tråkmåns

Kära - xxx
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men "1" Jag trodde att jag förstod det "2" "3", och jag såg dig "4" "5".
Jag är säker på att du är "6" nog att förstå "7".
Jag skickar tillbaka "8", men jag behåller "9" som ett minne.
Du ska veta att jag "10" "11".
"12", "ditt namn"

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

blå - vår romans är slut
röd - vår affär är död
vit - jag ska gå i kloster
svart- jag avskyr dig
grön - våra horoskop passar inte ihop
grå - du är ett pervo
gul - jag går på gatan
rosa - dina näsborrar är en förolämpning
brun - maffian är ute efter dig
ingen tröja - du är en nolla
annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
januari - den där natten
februari - i fjol
mars - när vi badade nakna
april - när jag trippade på sesamfrön
maj - senaste första maj
juni - när du satte bojor på mig
juli - när jag kräktes
augusti - när jag såg det krympta huvudet
september - när din dvärg bet mig
oktober - när jag reciterade \"Tomten\"
november- för femton år sen
december - när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
tacos - i din lya
pizza - i din campingbil
pasta - utanför Säffle
hamburgare - under bussen
sallad - medan du åt enchiladas
kyckling - i din garderob
kebab - med Knutby-pastorn
fisk - i kvinnokläder
mackor - på Hare Krishna-avslutningen
lasagne - på mentalsjukhuset
korv - i trans
annat - med paret busch

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
gul - stöta på
röd - förolämpa
svart - ignorera
blå - knocka
lila - hälla sirap på
vit - karva dina initialer i
grå - slita kläderna av
brun - sätta blodiglar på
orange - snöpa
rosa - slita tupén av
barfota - sitta på
annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
svart - min bästa vän
vit - min far
grå - Carl Bildt
brun - min pruttkudde
lila - min senapssufflé
röd - Björne
blå - min avocadoplanta
gul - min brevvän i Ghana
orange - min Carl Larsson-samling
rosa - Djurgårdens förstakedja
inga - min Ingar Carlsson-staty
annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
scrubs - man
O.C - känslig
one tree hill - öppen
heroes - skamsen
lost - påtänd
house - feg
simpsons - ärrad
aktuellt - mongolisk
idol - masochistisk
family guy - senil
andra avenyn - borgerlig
annat - köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?
glad - hur dåligt jag mått
ledsen - hur trist du är
uttråkad - att din Honda suger
arg - att dina finnar är i sista stadiet
deprimerad - att jag har bytt kön
uppspelt - att det inte finns någon lösning för
nervös - mellanöstern
orolig - att vi är kusiner
apatisk - att Jultomten inte finns
skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
kramsugen - att jag tänder på sopåkare
överlycklig - att jag är en klon
annat - att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
vit - din ring
gul - dina kärleksbrev
röd - din Darth Vader-poster
svart - din tama sten
blå - soffdynorna
grön - bilderna av Halmstad
orange - dina löständer
brun - din adressbok
grå - våra matchande Snobben-haklappar
lila - dina gamla lottokuponger
rosa - de avklippta tånaglarna
annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnad
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
vatten - vår vänskap
öl - senilitet
läsk - ett nytt liv som klon
saft - eskimåreinkarnation
mjölk - hyreshuset
vin - kokainmissbruk
cider - ett passionerat intresse för möss
juice - Lasse Berghagen-imitationer
mineralvatten - pinsamma utslag
oboy - aubergine-fetishism
whisky - att sabba andra världskriget
annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
thailand - varma hälsningar
usa - med vänlig hälsning
england - i smärta
spanien - gå och dränk dig
kina - äcklade hälsningar
tyskland - med lättnad
japan - stick och brinn
grekland - din eviga fiende
australien - hälsa din groda Leonard
egypten - stick nu
frankrike - lycka till på permissionen
annat - hälsa din läskiga familj

Kära - xxx
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men vår affär är död. Jag trodde att jag förstod det senaste första maj medan du åt enchiladas, och jag såg dig knocka Björne.
Jag är säker på att du är köldskadad nog att förstå att jag tänder på sopåkare.
Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller ditt vänsteröra som ett minne.
Du ska veta att jag intervjuas av Aftonbladet om ett passionerat intresse för möss.
hälsa din groda Leonard, Klara

Hohoho! Askul!

De borde visa hur tråkigt jag har. Heheee

matte b

Jag måste börja plugga på matte b. Det går inte så bra tror jag, men jag hoppas att det kommer gå bra.  Nu sitter jag och väntar jag på att mammas fina kaka ska bli klar så jag kan hämta den från ugnen.

Annars så längtar jag till det blir vår så man inte behöver frysa hela tiden.
 

         

test

Lovar du att vara ärlig? nej, jag är aldrig ärlig.
 Du heter: Klara
Smeknamn: Klurre, eh sen har jag nog inga mer.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag söjer inte till musik, jag ser på greys ist.
Beroende av: Ja, jag undrar nu om jag är beroende av smärta
Vem behöver du mest just nu: Jag behöver saker jag inte kan få.
Vad tror folk om dig? Att jag är jobbigt och pratar mycket.
Stämmer det? ja jag pratar mycket
Vad får du oftast komplimanger för? MIna naglar
Vad säger du för att imponera på någon? Jag brukar inte vilja imponera på någon
Hur imponerar man på dig? Ja, jag vet inte. Man brukar kunna bara prata med mig. Man behöver inte imponera på mig.
Brukar du skratta för dig själv? alltid, speciellt på bussen!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hej
Var bor du? täfteå
Trivs du där: nej
Äger du några converse: japp ett par blå som är väldigt sönder
Sprit, cider, vin eller öl: inget just nu
Brukar du bli för full: nej
Vad har du för mobil operatör: halebop
Är du allergisk i mot något: något,  men vi vet inte vad
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: att komma ut ur svackan
Hur svarar du i mobilen: hej?
Vem ringde du senast? annifrid
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att hon skulle ringa mig:)
Antal timmar sömn inatt:  9 timmar
Sov du ensam: japp
Brukar du komma i tid: ja alltid
När mår du bra: när jag inte tänker utan bara skjuter bort allt
När blev du fotad senast: jag vet inte
Hur känner du dig nu: trött och känner att jag måste hitta på ngt
Vanligaste färg på dina kläder: eh, blå grå
Vad tycker du om fötter: det är för långa
Vad saknar du: ja, det är så många saker så det vill jag inte ens ta upp
Hade du en bra kväll igår: japp, våfflor ffs
Favoritdryck på morgonen:te
Rakar du benen: japps
När brukar du oftast gå och lägga dig: typ halv 11
Är du blyg? nej, men lyssnar hellre
Sysslar du med någon idrott: dans
Vill du hellre ha mail än brev: inget av det
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Har du spytt offentligt: nej eller kanske när jag har åkt bil
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ja, jag hade nog varit ganska borta
Är du nöjd med ditt liv: ja, sådär
Är du bortskämd: jopp, det säger pappa i alla fall
Vad gör du i morgon: ingen aning bakar kanske
Vad är det värsta du vet? att bli bortglömd
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? typ 300 kr
Vad behöver du just nu? ja, pengar, liv,
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? ingen
Vad längtar du till? sommaren, eller typ slutet på skolan
Har du bra vänner och äkta vänskap? japp, den bästa man kan ha
Vad använder du för shampoo? eh, jag vet inte :P
Vad är det finaste du fått? en resa
En speciell dag du minns: japp, den nionde
Hur gammal är du: liten 16 åring
Tycker du om någon just nu: mathilda o!
Om fem månader: så går vi tvån!
Du samlar på: minnen
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: coco, eller så skiter jag att ringa någon och gråter ut istället
Gillar du golf: jag har gjort
Vilken tid gick du upp idag: nio,
Har du sovit i din egna säng inatt: japp
Har du strumpor på dig nu: nej tjocksockar 
Vad ska du göra ikväll: jag vet inte
Är det okej att gråta: ja, varför skulle man inte kunna det?

Mumma!

Tre roliga och possitiva saker som har hänt idag. Jag ska börja med en ny grej, jag ska försöka tänka på tre olika saker som jag inte har gjort förut.

1. Idag så vann Jonathan i min klass en tävling på vår skola. Som ni vet så går jag på midgård så vi har gjort en massa saker. Det är som kul när hela skolan som bubblar av roligheter. Han vann i alla fall en tävling i säckhoppning och hans pris var ett påskägg som vägde 1 kg. Så tänk ett kilo godis, och nu vet ju hur godissugen jag är. Men nu så sa han att klassen fick äta hur mycket man ville. Gissa om jag var snabb eller vad? Det är en possitiv sak.

2. Idag så fick jag inte en bitchblick på bussen utan kanske till och med en glad blick. Det kändes väldigt skönt, det var som om vi kanske kunde lägga alla grejer bakom oss. Det är ju egentligen inget vi kan gå och bråka om. För det första så rör de ju mig egentligen. Men jag har i allla fall på något sätt hamnat mitt i det.

3. Idag ska jag göra våfflor. Jag har längtat efter våfflor hur mycket som helst i år. Jag vet inte riktigt men det är som inte riktigt vår om man inte har ätit dem. Idag när jag stod och väntade på bussen så var det bara tyst och det var bara fåglarna som hördes. Jag skulle nästan vilja ha en cykel så jag skulle kunna cykla lite mer.

Nej men nu ska jag gå och äta våfflor. Mumma!


dödsfall

Jag förstår inte hur det kan ha med ett dödsfall i en film om evolution på biologin. Jag känner ju nästan hur jag får en tår i mitt öga. Jag vill åka hem men vi har två timmar eller nästan tre timmar kvar. Och allt jag vill är att egentligen åka hem. Jag tror att jag ska sticka lite tidigare så att jag inte blir så trött. Jag har ju faktiskt haft en allergisk reaktion idag.

Ja juste jag kanske ska berätta om det. Jag åkte ju till vårdscentralern idag för att kolla upp varför jag rodnar hela tiden. Ja men när jag sitter där så tar det för det första aslång tid innan jag får prata med läkare. Och sen då ger han mig någon cortisonkur och ska sen sitta där i en timme för att kolla om det blir någon skillnad vilket det inte blir. Så han skriver ut något läkemedel till mig som jag får gå och köpa. Sen får jag skynda mig till skolan för att få någon lunch.

De var de som hänt idag så långt. Nu ska jag bara köpa lite godis innan bussen idag och låna lite böcker som jag kan läsa på lovet.


                                               

Jag hatar...

Jag hatar Lana och Mathilda. Det har fått mig att börja söka på bilder, och det är inte bra. Han är ju så jävla fiin! Asså jag blir galen.  Sen så gjorde jag något jätte dumt igår, eller om det var i förrgår. Jag ångrar mig så himla mycket. Jag förstår inte bara varför jag skulle vara så jävla nyfiken. Usch, vad jobbigt det är nu.

Jag och Mathilda har kommit fram till att vi inte vill komma på skolan imorgon. Jag vill bara vara ledig och inte behöva tänka på någonting. Eller nu får man bara ta tag i den sista dagen, inget jobbigt kan hända.

Annars så tror min mamma att jag har fått en allergisk reaktion på vaccinet. Så hon vill nu att jag ska åka på vårdcentralen och kolla upp de. Tydligen så kan man tydligen så en massa hemska reaktioner på grund av det. Jag känner som vanligt att jag inte riktigt bryr mig.

Jag bryr mig inte om något just nu. Och det har jag inte gjort på en väldigt lång tid. Åh, det var så trevligt då man hade ett mål man visste vars man skulle sträva men nu. Nu är det bara som om jag vill att jag ska försvinna.

Men nu ska jag tänka på min svenska för jag måste ta tag i det. Jag vill verkligen inte.

Men nu ska Lana få två bilder.

                                                        

talet

Nu ska vi hålla tal och jag är nervös som satan. Helt sjukt jag vill inte, jag brukar inte ha ngt emot att prata inför folk men nu blev jag sjukt nervös.... Usch..

alle

Hallåsan!



Klurre sa:

jag hatar johan palm


Allelano säger:

:O :O
I DONT KNOW BYOU ANYMORE!

Alexander i sina bästa dagar. Lööööv <3


haha, annut!

Klara säger:
vad hgar han gjort mot dig igentligen?
annifrid säger:
1 han är inte snäll mot dig
2 han är allmännt skumm
3 han har stora läppar
Klara säger:
gillar nr 3

helgen som varit

Hejsan!

Fan det pinsamaste jag varit med om på lång tid.

Tack och adjö!

grattis :)

Hejsan, detta är en ljuvlig dag som jag har längtat efter, eller not. Men idag slutar vi jätte tidigt och jag har sen dans. Efter dansen så ska jag till lanispanis för hon fyller år! Kan ni tänka er att hon har blivit så stor! Även så såg lana på twilight igår och hon är nu kär två gånger så har jag upptäckt att hon sitter och googlar på bilder på han ^^

Kram på alla fina barn, ni andra kan gå och ta er. 

Eller ska jag säga som Evelina och Hanna: Vackert.

Ge er bara

Dagens deg

Lugn dag, för att vara en jobbig dag. Slutade 9.15 idag och har sedan dess inte gjort någonting. Kunde ju ha åkt hem eller i alla fall gjort något vettigt men så blev inte fallet. Jag orkar inte att de finns människor som är så jävla fega. Jag blir så less, men som Malin säger så ligger det ju egentligen inte ens på mig. Men jag tar ändå ansvar ^^ Haha, kan det vara mer irroniskt eller?

dagens

Dagens outfit: blå hoodtröja, vitt linne, grå t-shirt, och cocos svart baggy jeans
Dagens humör: trött, pigg, glad, ledsen, arg, arg, förvånad, less, glad. Eller typ alla känslor i världen
Dagens låt: good riddance
Dagens bästa: när alexander föll bakåt
Dagens sämsta: när jag grät i en timme
Dagens måste: sola
Dagens borde: göra reportaget
Dagens person: mathildissss, mallan, Ellan, Sandris
Dagens pinsammaste: gjorde inget pinsamt idag typ.
Dagens text: jag orkar inte mer, vill inte vara kvar
Dagens roligaste: när bilen slutar fungera
Dagens önskan: att alla bara kunde sköta sig själv

hundis

Hejsan!

Jag tycker om Mathilda. Hon är lite gullig. Hon tycker inte att jag överdriver. Nu ska vi snart ha kemi eller jag vet inte vi slutar om typ 45 minuter.
Jag skulle gärna vilja ha en hund. Kanske jag skulle skaffa hund när Malin gör det.

Kram


RSS 2.0