Veckan som gått

Sammanfattning av veckan:
 
BABS!
träningsverk
Nilla

fråga

Hallå mina kära klasskompisar när skulle vi till Luleå?

"tänk fanfar"

                                                                         Idag lyckades jag med det omöjliga,
                                                                               jag gjorde Cornelia Norlund
                                                                                             Chockad!

referat

Hejsan!
    Sitter här på svenskan och Yvonne går igenom hur man skriver referat. Jag tycker inte att det verkar så himla krångligt som alla säger. Jag tycker det verkar väldigt enkelt. Inte alls svårt, eller kanske lite.
    Annars ska jag säga att jag har gjort en stor sak idag! Jag var mig själv för första gången på länge! Och det känns väldigt skönt.
    Jag har saknat er, jag känner det nu!


Kram

Spanskt hav!

Jag sitter här i ett spanskt hav, för nästan alla i min klass har spansk prov och det över nu. Jag sitter i mitten.
   Jag vet inte vad jag ska välja för indíviduellt val. Jag vill ju typ jobba inom FN eller nått. Men jag känner att jag kanske  inte klarar det. Men ändå! Det kanske skulle vara bra om man kunde två språk eller mer.

psykisk kraft

Sitter nu hemkommen från dansen och försöker komma på något att göra egentligenså borde jag strecha mina utåtvridningsmuskeler med det orkar jag inte.
    Jag ska hitta någon psykologisk kraft som ska ta mig från stolen till duschen. Det verkar finnas väldigt liten sån. Men annars kom jag på värsta superidéen, vi kan ha marothon med svenska filmer. Eller möjligtvis skräckfilmer, men ni vet ju hur bra jag är på sånna.
    Annars kommer det bli en tråkig dag imorgon ingen dans. Klara gråter...

Kram

..

Sorry jag är inte arg, det är bara att jag inte orkar mer. Det är en hel massa grejer förutom det. Sorry

26 januari

Allå!

Idag börjar dansen och jag taggar! Att bara inte tänka på någonting för en gångs skull! JA! Vi gillar. 
    Lilla Ida inte DET, men en bit på vägen. Jag tror att jag vet vad du menar med DET men jag är inte riktigt säker. Sen så har jag tappat bort min inloggning till valgrejsen och jag hoppas jag kan få en ny. Annars blir det jobbigt.

Kram


Ministeg framåt!

Idag har jag i alla fall gjort det mest viktiga eller typ det mest viktiga på fyra månader.

Litet steg för Klara STORT steg för Coco's dator.

Radera

Nu finns det inget kvar, alla bevis är borta.

fika tajm

Hejsan!

Nu äre fika med hela tjocka släkten, eller i alla fall de som bor i umeå = farbor. Men lilla frida sitter här och är söt och försöker charma mig men jag är inte så lätt charmad! Hehehe... Idag ska vi i alla fall till Haga och ha trevligt! Stakars bea som inte vet något eller hur det ska bli. Men det blir bra!

kram

Jag är trött så jag fryser.

Hejsan!
   Nu är det snart dags för mig att sova så jag orkar mig upp imorgon för att göra klart mitt franska arbete! Är väldigt taggad!
   Men i alla fall så har jag ett medelande till Sandra: Jag har lyckats igen, jag har hittat en ny serie jag kan titta på! Faktiskt inte en som har gått på tv ens. Och den verkar ha potensial, så jag väntar med spännig tills nästa gång jag sätter mig framför datorn.

Kram

tårar

Hejsan svejsan!
Undra hur många tårar en person kan fälla? 
Jag hoppas verkligen att det finns ett max antal!

kram

morgonstund

Hejsan!

Sitter här på englskan har trååååååkigt! Det känns som om vår lärare inte rikigt tycker om oss. Jag vill sluta nu, och jag vill äta mat. Hehe vildmannen...

22 januari

Hejsan! Idag har jag inte hunnit suttit vid datorn någonting! Efter som att jga har bestämmt att jag ska få bra betyg i fysik så har jag nu aldrig med den på fysiklektionerna och eftersom att hela torsdag i stort sätt är fysik så har det inte blivit så mkt av det!
    I alla fall på kemin så råkade jag tappa en magnet ner i något slags kolpulver! Jag skulle lätt kunna bli en kemi clown när jag blir stor! Den som gör allt fel!
    Annars så var det öppethus idag på midgård, det var ganska chill. Jag och Carro sprang mest runt och flummade! Ni skulle ha sett carro när jag berättade om babs! hehehe....
   Jag tog min första spruta idag och ramlade i matsalen så nu har jag hemskt ont i rumpan... Och mina jeans gick sönder! Sad face...
   Men nu ska lilla fina klara sova.

Kram

Klockan är 19.48

Nu sitter jag här och pluggar svenska och det går så "bra". 
    Jag hatar verkligen då du gör så där, kan du inte bara fatta det det finns saker jag skulle må bättre över om jag inte visste. Utan nej då, du är så självisk så du tycker att du är den viktigaste i heeeeeeeeeeeeela världen. Jag blir så less, men smatidigt kan jag inte vara elak utan jag har något i mig som känner att du inte är värd att jag ska bli ledsen eller arg. Jag är bara klar med det! Du är inte mitt problem längre! Eller du var aldrig mitt problem, så håll dig till dem som vill ha dig. Och inte är det jag. 
     Oj, aggresivt inlägg. Och det handlar inte om det alla andra tror.

Jaja svenska kallar!

Kram

Animals in the city

Jag gjorde nyss  animals in the city på en englesk sida och jag blev en playfull puppy! Har någon annan blivit det någon gång? Jag blev typ chockad! Aldrig har jag sett det!

Gardasil

Skit också! Att det ska vara något jävla öppethus imorgon, just den dagen då jag ska ta min första Gardasil (eller hur det nu stavas). Det krockar redan med att mamma inte kan följa med mig, och sen så kommer öppethus grejen också! Kan jag inte bara skita i öppethus grejen?

Men annars så har jag ett väldig intim relation med mitt täckte!

Kram


Pössssss

Hejsan!

Idag har det gått en snabbt tycker jag. Vi höll på att klaga hela morgonen men så gick det jätte snabbt! Jag vill att det ska bli väldigt varmt! Jag vill nämligen att det ska gå och sola hela dagen! Jag tycker inte om att Rebecka har varit i thiland eller hur det nu stavas... Hon är så mkt brunare än mig. Jag vill vara brun!

Annars så vill jag att vi ska träffa några fina pojkar som ser väldigt bra ut och inte går på jb!

Jag vill ha en pössssssssssss!


Kram


Gossip girl

Nå ni vet det där gossip girl testet alla gör, nu är det så att jag också föll för grupptryckte och gjorde det också. Jag blev mest lik Blair:

Du är en driven person och en sann romantiker. Om det är något som du vill ha så kan inget stå i din väg. Du är väldigt fåfäng och du tycker att det är otroligt viktigt med en vacker fasad. Du njuter också av uppmärksamhet, och du gör allt för att vara den populäraste personen i skolan.

Tycker ni att det stämmer?

Gör testet själv: http://www.gossipgirl.se/%40Charactertest/

Fika

Nu sitter jag och min lillasysyter i min säng och myser. Ingrid läser just nu Franska kvinnors smala hemligheter... Ja, undra vad man ska tycka om det. Jag tycker att vi ska gå och fika kakor och saft men det vill inte Ingrid... Vad är det med småbarn nu förtiden?  Jag vill ju fika...
Men idag hände en läskig sak, jag vaknade och var hungrig! Det var jätte läskigt!

TRÖTT

Som Klara så fint kom på så ska Rikard nu bli gravid med den fula tjejen, sorry Niklas du får henne inte.

Asså jag tror att min bror är lite döv för när han slog på tvn så satte han på hösta volym. Får jag då påpeka att klockna kanske var halv åtta och ingen annan i huset var vaken så vad kunde han mörjligtvis behöva överrösta? Efter lite skrik  ( de mesta kom från mig då) så går jag och sänker ljudet. Men tror ni jag kan somna om, icket!

Så nu är jag trött.

Rikard vill inte bli mamma nu...

Det är värsta konstigt Rikard tycker inte det var så aktuellt för han att klämma ut ett barn. Jag förstår inte varför han inte kan göra det? Han kanske kan bli den andra mannen som blir gravid. Men det ända problemet är ju att han inte ha någon livmoder men det kan vi nog hitta någonstans...
Det ska bli mitt mål att få Rikard gravid!

Gott skratt

Idag har jag gjort stora framsteg, jag har hittat en speciell person som jag plus några i min klass har letat väldigt länge. Det gav mig ett gott skratt. Så nu känns det lite bättre. Sen så borde jag ha pluggat svenska idag men det blev inte så mkt av det, utan mer av att kolla på grejs till rummet.

Känslor

Känslorna har sprutat idag, för min hund har dött.

Lilla fina elin

Hejsan! Idag var en mkt rolig dag, när elin skulle gå ner för trappan höll hon på att göra en Sara. Hon höll på att ramla ner för den. Hemskt roligt!

Även idag så gjorde det inte ont! Jag äger! :)

skor

Jag vill hitta ett par skor som har paljetter på sig. Jag hoppas att jag hittar dem. Jag har inte sett dem men jag tror att en dag så kommer dem bara uppenbara sig för mig. Och sen kommer det vara jätte billiga!

Ikväll så har jag och min lillasyster gjort pärlhalsband. Hon pratar det med mig i en och en halv timme. Och jag fattade ingenting av vad hon sa. Tänk i en och en halv timme! Jag satt bara och nickade och hon fortsatte och prata med mig. Men det var trevligt, eller jag fick godis för det. Hehhehe..

.

Jävla äckel!

Porrstjärna

Tommy Tosser = Alexander

Raven Roxx = Klara

Antonio Assman = Jocke

Våra namn som porrstjärnor...

Vad tycks?

Hahahaha...


punkt

Jag hatar att inte ha pengar det är så mkt jag skulle vilja göra men det kan jag inte för att det finns inga pengar. Buhu! Jag vill så hilma gärna.
Usch alla är typ taggade på skolan förutom jag. Hemskt. Tänk vildmannen!


Dans

Varje år samma sak. Hur mycket ska man dansa? Jag tycker det är lika jobbigt varje år, för jag vet aldrig vad jag vill eller vad jag klarar av . Om vi säger så att jag tror jag har ett övertag i år med mina föräldrar. Jag tror jag vill göra så mycket så att jag bara glömmer bort allt. Men varför skulle jag vilja glömma, det finns ju ingenting att komma ihåg eller i alla fall inget viktigt. Det som syns på utsidan gäller även för insidan. Inget mer att berätta där. Men om jag dansar 5 ggr i veckan tror ni att jag spräcker min pappas pulsåder?  Det tror jag i alla fall.




Nytt år, nya möjligheter.


Hejsan!

Det nya året började bra! Många roliga människor, och jag har lätt slgit mitt rekord! Hahaha, även så vann jag en tävling som jag hade med mig själv, Heheh kanske inte så smart när man tänker efter. Men men det kommer ju bara hända en gågn så vad spelar det för roll egentligen.

Annars är det bra med mig, eller det beror på vad man menar med bra... Ja ser glad ut och därför är jag glad det är mitt motto jus nu. Orka bry sig om hur det är på insidan om man helst lägga sig ner på marken och inte kliva upp. Eller jag nog visst klivia upp men det skulle vara hemsk skönt om man var typ blind... Det var inte snällt mot dem som är blinda men tänk vad mycket skönare det skulle vara.

Andra positiva saker som har hänt är att jag och Coco ska åka utomlands till sommaren. En vecka i Kroatsien. Fan va najs! Sen så har jag köpt världens fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaste väska jag blir glad varje gång jag ser den. Sen ett jätte fint blått nagellack.

I år har jag bara ett nyårslöfte. Vi får se hur bra det går men jag litar på mig och jag tror att det kommer gå super. Och till dem som tvivlar på mig och min självkontroll... Ni ska få se (men om det inte går reta mig inte så mkt).


Kram


RSS 2.0