23/6

Jag vill att pöjken ska vara frisk nu.

Ska gå på stan  med Agens imorgon.
Jippi, vi måste även boka tåget ner till stockholm.

Sen ikväll ska jag och Jocke på ngt sätt ta oss till röbäck.

Jag är nu jätte trött har drömt om kattungar hela natten.

Pöss

14/6

Igår fick jag prova ett par jätte fina skor. Nu är det valet och kvalet. Ska jag köpa skorna och inte ha så mkt pengar i sommar eller ska jag skit i det och gå omkring i sneakers hela sommaren. Jag tror jag ska använda mig av pengarna jag fick av mormor och morfar ^^ Men det är en hemlighet för de ska egentligen till dansskor. Men jag har endå råd bestämmer jag.

Men snart är kl 12.50! Jippi!


Pöss



Fina skor!

Bubbel I like!

Jag tänker bara säga att champagne är gott!

Bubbel bubbel....

Mums!

Bubbel <3

Pöss på er!


13/6 del två

Hejsan,

Jag är just nu astaggad på att dra hemifrån. Orkar inte med att det ska vara jätte mycket folk hemma. Hela min vecka är uppbokad så jag vet inte om det kan bli ngt för klassen i veckan. Det kom upp en hel del som jag måste ta tag i. Jag är även sjukt hungrig, och maten är om typ två timmar.

Men nu ska jag inte klaga

Pöss



MAT!

13/6

Jag är sjukt trött. Har en folksamling av släktingar som springer omkring hemma. Oj vad är jag less på den redan. Suck, men ikväll blir det mycket mat. Jag vet som inte riktigt vad man ska skriva.

Jag gillar inte drama, jag tycker det är totallt onödigt.

Annifrid, kan du snälla ringa mig när du har tid. VI måste träffas ngt i sommar i alla fall. Men om jag inte svarar på mobilen ring hem!

Pöss


12/6 del två

Hejsan Svejsan!

Idag så är jag trött. Eller jag var inte trött på dagen då var jag pigg, men nu vet jag inte längre om jag kan säga att jag är det. Alla är säkert och har väldigt roligt ikväll men själv så känner jag att jag inte riktigt har taggen på topp.

Imorgon ska Pappa ha 40års kalas så jag kan inte träffa Alle. Blääää, säger jag. Men han ska komma till täfteå på söndag och sen på måndag så ska vi träffa Jocke på stan.  Jag ska kolla om jag hittar ngn vit sommartopp, fick pengar av Farmor och Farfar.

Jag känner att sommarkänslan börjar komma och jag har inte varit så taggad på jätte länge!

Nej nu ska jag gå och städa.Tragiskt eller hur?

Pöss



En gammal bild som Carro R har tagit, en av dagarna som vi har spenderat på stan ^^


12/6

Jag förstår inte folk som hinner uppdatera sin blogg 24/7. Det är därför jag uppdaterar nu så jag slipper göra det ikväll! Ska snart på söt brors avslutning och sen ska jag sätta mig på moppen till pundarby. Fan de drygt att köra, men hellre det än betala 70 kr.

Även så får vi ta och dra ihop ngt kogänget. Vi måste dricka fasligt mycket te och hoppa på Beas studsmatta!


Pöss på er!



Livet är party!

11/6

Hejsan,

Idag har jag varit i pundarby som jocke så bra kallar det. Även fast jag inte såg några pundare men men, det kanske bestämmer sig för att komma fram på natten istället. Inte vet jag. Jag har annars inte gjort så mycket, jag ska kompletera fysiken så Carina ska ringa mig kl 8 imorgon. Så nu kära vänner så ska jag snart gå och sova.

Kan bara visa världens finaste bild som jag fick av Lana!



10/6

Idag slutar vi skolan. Det känns jätte bra, men samtidigt jätte hemskt. Kommer sakna alla otroligt mycket!

Puss på er!

9/6

Jag flyter på jävligt stora rosa moln. Ingenting kommer få mig ner härifrån!

7/6

Hejsan!

Igår var jag på stan med Alle och Jocke, VI skulle gå på tivolit men det var en ganska låg ålder där och väldigt kallt så vi gav upp. VI gick och såg på en bio istället, jag och alle fattade inte så mycket av bion. Jocke satt där och förklara för oss, men det gick inte så bra.

Jag tycker att det är lite synd att malin som har gett upp lite på bloggfronten. Inte helt ok, säger jag. Hon måste få upp bloggandan igen... Jag ska komma på en plan. (mohahaha)

Jag har även en sanna söndag. Då man inte gör något utan sitter och tittar på tv. Jag ska hitta på något att göra snart...

Nu måste jag fokusera på tv'n.

Kram :*

5/6

Hejsan Svejsan!

Jag känner mig sjukt nöjd över mina betyg! Alla kanske tycker att jag är lite knäpp när man är nöjd över ett vg, men om man lägger ner så lite tid som jag gör så känner man sig grymt nöjd.

Jag har kanske pluggat till ett kemiprov och jag fick ändå vg. Jag frågar gudarna lite hur dett gick till? Men men man ska inte klaga.

Även så fick dysseklara vg i sitt paket. Det är sjukt bra med tänke på hur dåligt jag skriver. Det äger att vara mytoman säger jag bara.

Nej ikväll blir det 40års fest på teg. Och då inte på västteg utan på den bra sidan!

Kram!


4/6

De vanligaste ordet jag säger just nu:

- Sug mig!

Detta två ord kan användas i alla tillfällen. Jag använder det oftas då det går riktigt dåligt. Som till exempel på prov.

- Dase.

Detta ord kan verkligen beskriva allt. Som en sann Arena Naturare så försöker jag sluta använde det. Men tyvärr så kan jag säga att det går väldigt dåligt..

Nu är det bara tre dagar kvar av skolan typ!

ASTAGGAD!

Kram

3/6

Idag är det slaget om midgård. Vi ska hoppas att vi vinner (Ar1n och SMMM). Annars så suger vädret och inte är inte ok. Även så undrar jag hur vi ska lyckas få lunch idag ^^ det blir roligt ^^

Kram 


2/6 del tre

Nu är jag klar med statisktiska undersökningen!
Jippi!

Jag känner mig lugn :)

Kram

2/6 del två

Hejsan, saker som ska bli klara ikväll. Fysik uppg typ 10 st, statistisk undersökning och fysik rapport!

Nu ska jag börja,

Hejs!

2/6

Så alla vet så har jag inget behov av att visa mig i bh för jb. Vi vill ju inte att de stackars pojkarna ska få en hjärtattack eller ngt. Vi vänar ju om alla hälsa. Eller nästan allas...

Idag är det tydligen skriftliga i franska. Det kommer gå bra, det är bättre att tänka så.

Men nu ska jag hitta mitt busskort som vanligt.

Kram :*

1/6

Hejsan Svejsan!

idag så tror jag att det har varit en bra dag, Jag blir nästan rädd hur snabbt rykten sprids, helt plötsligt säger malin att jag gick till Jb i bh. Jag vill bara säga att detta inte stämmer. Jag gick till gränsplanerna utanför Jb i Bh. Det blåste ju där ffs, och vi höll på att kokas på midgård. Sen fick man ligga på gräset och känna hur det blåste på ryggen asnajs.

Men nu ska jag skriva lite på novellen,

kram

RSS 2.0