31/ 5

Idag har det varit en fin dag med fina vänner.


Saker som sagts under dagen:

- Tag mig i gravskopan, anna (Ida pratar om Anna och hennes traktorkort)
 
- Har inte rikard de? Jo, han har protes (Anna och Ida som kirurgi)

Har som sagt varit en väldigt fin dag.¨

Kram

28/5

Jag har nu suttit och bråkat i tre timmar. Ni kan ju då gissa vem som har bråkat med mig?














HELT RÄTT!





Plattången...

Jag tror i alla fall att jag av tre timmars ilska har lärt mig hur man gör lockar. Om vi säger så här, jag är inte duktig på skönhetsgrejer på något sätt. Om jag ser förjävlig ut en dag, gömmer jag mig bakom fetton och kör hooden i matsalen. Det enda problemet är då att det finns inga fetton på skolan så jag småspringer istället runt om en liten höna.

Nej nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig. Operation vasaplan har ju sin turnering imorgon ^^

Kram!

PS. GRATTTIS RILLE BRILLE SNILLE!

27/5

Jag är fan tröttare än staffan. Jag orkar som inte göra någonting, eller det är inte helt sant. Jag pluggar ju lite till biologin nu. Jag hoppas att det kommer att gå bra för annars är jag körd.

Ikväll ska jag skriva min argumentationstext och om jag inte gör det så lovar jag att jag ska börja på jb. Känna lite press då kanske det går.

Även så får jag inte använda min fina novell på svenska a utan jag satt igår kväll och gjorde ett helt nytt förarbete. Jag har skrivit en sida på novellen om mannen och sillen - en kärlekshistoria. Men jag tänker lämna in båda två så hon ser att jag kan skriva. 

Nej nu ska jag gå och fixa frukost och se på lite tv.  

Längtar som fan till sommaren, klarar inte av skolan nå mer. Alla kraft är som slut. Jag önskar att jag kunde ställa mig upp och kämpa men istället trycks jag bara mer och mer mot golvet.

Kram

26/5

Hejsan!

Jag sitter nu i carros fina lägenhet och pluggar biologi. Det går väl sådär, är inte så taggad. Blä, blä, blä.

Nej nu ska jag ta tag i det här!

Kram

24/5 del fyra

Jag tycker så synd om dig. Jag hoppas att allt kommer att lösa sig. Ingenting är möjligt. Bara för att inte vissa har ngn hjärna betyder inte det att du ska få ta skada för det. Never lock back säger jag bara. Jag vet hur det känns, tro mig kag förstår. Även om jag önskar att jag inte gjorde det.

24/5 del två

Dagens sanning:


Alexander = Staffan

24/5

Min syster sköt just sig själv med en vattenpistol i ögat. Så hon blev aschockad och gick omkring och blundade ett tag. Hel festligt. Hon är helt klart världenssötaste barn!

23/5 del två

Jag har nu efter typ tre månader pengar på mobilen. Känner mig ganska stolt faktiskt.  

23/5

Är jag tragisk eller är jag tragisk? Jag sitter och pluggar biologi kl nio en lördagmorgon. Vars gick det snett? Jag önskar nu att jag hade en kamera. Hoppas hoppas att jag får en födelsedagspresent. Jag tror/ eller vet att jag kommer få pengar och då kanska jag ska fixa en sådan. KAnske jag ska åka till mediamarket eller vad säger du Agnes? ^^

Idag är det i alla fall kulturnatta och jag hoppas att det blir roligt.

Kram


21/5

Jag har en tanke, om man utsätter sig för allt man är rädd för då borde man i slutet vara helt fri från rädslor.

Så i sommar kommer jag spendera mig tid att cykla över broar och lyssna på I'm yours. Sniglarna får komma senare, det där djuren är jag inte redo för att möta än. Detta kan ju kallas för självplågeri också. Jag vet inte, det enda jag vet är att jag ska komma ut ifrån detta med huvudet högt. Jag nå skämmas över mig själv för stunden. Men skrattar bäst som skrattar sist.

Jag ska våga, jag ska våga.

Plus om jag cyklar mycket lär jag få snygga ben också. Bruna och fina.

:*

20/5

Har ngn läst boken Allt för min syster? Det ska i alla fall komma en film om den. Och det är om dem jag ska berätta.
Jag ligger i sängen helt normalt. Jag bestämmer mig för att logga in på msn, och då vet ju ni att det kommer sånna där todaygrej, i alla fall. Jag bestämmer mig för att kolla på lite trailers.
Och då ser jag en med Cameron Diaz.
Två minuter senare ligger jag och asbölar i sängen. Det är samma person som har gjort the notebook. Den handlar om en syster som är enbart skapad för att kunna rädda livet på sin äldre syster. Den äldre syster har leukemi, så lilla systern måste donera saker titt som tätt.
Asså jag är helt klart känslomässigt störd. Jag ligger i sängen och gråter i cirkus 10 minuter. FÖR EN TRAILER! Jag måste bara se den där filmen.


19/5 del tre

Hejsan!

Jag måste bara få säga att jag är grymt trött. Alltså helt sjukt trött. Så här trött har jag inte varit på aslänge. Jag väntar bara att få hoppa ner i min säng och känna lugnet ta över.
Jag satt idag på fysiken och skrev upp allt vi har kvar i skolan just nu. Men man vet ju inte det kan ju läggas på något mer.
Det är i alla fall så här långt:
- Novell till svenska A
- Avslutande text till paketet
- Argumenterade text till paketet
- Statestik uppgift till Matte b
- Fysikprov till fysik A
- Göra om fysiklabbrapport till fysik a
- Kemiprov till kemi a
- Biologi grej
- Franska nationella

Sen eventuella rester = JAG!


Jag ska nu gå och sova och ta tag i det här sen!

Kram

JAG ÄGER!

JAG ÄR KLAR MED NOVELLHELVETTET!

19/5 del två

Asså nu ligger de till så att jag vill hemskt gärna veta vilka som vill komma och fira mig på min födelsedag ^^ Oh, vad det där lät ego, men det blir så hemskt mycket enklare för mig att planera. Det är nämligen så att jag funderar på att grilla på vår fina gård som nu har hör och häpna 5 mm långt gräs!

Nu ska det vara ett sånt där omg monent för alla. För er som inte vet så har vi just (just eller just snart två år sen) byggt hus och vi sådde gräs typ i oktober, eller spetember. KOmmer inte riktigt ihåg. Så man kan sitta ute och de är som lite lite grönt omkring en.

Ja så alla som vill hitta på ngt kan ju lämna en liten komentar ^^

Nu ska klara börja gungga sin kalashjärna!



Kram


19/5

Jag sitter nu hemma och skippar idrotten. Vem fan vill spela fotboll? Inte jag i alla fall. Usch och fy. Har ändå sjukt uppsvälda fötter så jag känner att jag inte är riktigt taggad. Snart så fyller jag ju år och mamma och pappa frågar mig vad jag vill ha i paket. Det tragiska är att jag har ingen aning. Jag vet som inte riktigt, jag skulle vilja ha en kamera. Men hur mycekt skulle jag använda den? Nada tror jag. Åh snart är det sommar och då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Eller vi får se hur lugnt det blir. Kajsa ska ju komma kanske, sen vill robin att jag ska åka till han och sen det är jävla jobbet. 

Nej, nu ska jag pocka bort frukosten. Och gå och göra smig iordning!



Inte så taggad på fotboll!

Kram  

18/5

Hejsan!

Ihelgen så var de dansföreställning. Det gick ändå sjukt bra. Jag hoppas att de såg bra ut, men vem vet. Nu sitter jag i alla fall här på engelskan och är sjukt trött i huvudet. Jag som bara har dans i huvudet så i alla fall så borde jag konsentrera mig på alla ämnen. Men allt jag tycks göra är att gå igenom danserna i huvudet.

Nu är det i alla fall dags att ta sig i kragen och fundera ut vad som händer sen. Vet inte om jag orkar det, men men.

Ska ta de lugnt ett tag. Men man kan ju inte slappa ihop allt så jag och mamma ska börja springa.


Kram


13/5

jag kommer inte älska dig för resten av livet vill inte leva med tungan utanför och tycka synd om mig själv  jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden så säg det och få de gjort, det finns bara ett enda sätt. 

så jävla sant!

12/5

Jag tänkte bara meddela att jag och ida är öppen 24/7 om någon vill veta!

Kram

11/5

Gomorgon!

Jag sitter just nu och lyssnar på matte b skivan. Imorgon är de np prov. Jag tror de kommer att gå bra. Sen i helgen är de dans och jag var taggad men nu försvann de. Usch vad jobbigt de känns just nu, vill som bara gömma mig under en sten.

Sen så har jag varit idag för typ hundrade gången det här året på vårdcentralen. JAg har lämnat blod och kollat balans. Sen ska jag typ mäta min hjärnaktivitet också. Oj vad de lät spännande. Det endå som känns jobbigt med de är tyligt att limmet man använder är svårt att få bort. Skit också!

Kram

7/5 del två

Jag är så lycklig, jag är så lycklig!
 
Jag hoppas att de kommer gå bra! Känner mig lite dryg att jag inte skriver ut namn, men om folk vill veta så får de väl fråga.

Idag är de glasskväll hos My. Kommer bli askul! Hoppas att någon har kamera idag :)

Kram :*


8/5

Hahaha, vår vikare på engelskan frågade just om Niklas var bakis ^^

Kram

7/5 del två

Hej!

Sitter nu i min nya kjol som jag har sytt idag. Otroligt roligt eller hur? Haha, not. Annars så ska jag nu ta tag i fysiken innan jag lägger mig ner och dör ^^


Kram

7/5

Hejsan!

Nu sitter jag här och försöker sy en tyllkjol. Det går inte så bra ska jag säga ^^ Men de kommer bli roligt.


Kram

6/5 del två

Hejsan!

Fick höra lite oroande saker idag. Saker som gör att jag måste tänka och fundera ut hur jag ska ha det nu och vad jag vill göra med situationen. En del av mig vill bara säga fuck off! Jag orkar inte byr mig, det är inte längre mitt problem. Den andra delen av mig vill finna helhet och trygghet igen. Men kommer jag verkligen finna de där? Nej, de tror jag inte. Men samtidigt så är de det enda som jag känner till.
Jobbigt säger jag bara.
Imorgon är de nationella men jag känner mig ganska lugn. Hoppas att det går bra.

Kram

6/5

Hejsan sitter här på matten och har allmänt tråkigt, Jag känner att det är jävligt många grejer som jag egentligen borde fixa men jag orkar itne. Fan när ska jag hinna sy min tutu? Jag fattar inte. Hoppas att lisa har beställt dräkterna.

Men idag är de tråkigt väder, jag som hade hoppats på att de skulle vara soligt!


Kram

Ps. Åt asgod frukost!

5/5 del tre

Hejsan igen!

Tänkte bara säg att min mamma tyckte min plan efter trean var suuuuuper! Ja men då är de bara att skaffa en massa information! Taggad som en liten myra!

Annars så hoppas vi på en solig dag imorgon!

Gonatt!

5/5 del två

Hejsan!

Nu har jag pluggat kemi sen kl 7 och jag vet inte hur mycket jag orkar mer. Jag tror jag ska skita i det och ta en dusch måla klart naglarna och se på DH. Sen hade mamma köpt hem kiwi också, jag ska nog ta mig en sådan.

Annars så undrar jag om ¨någon har ngt fint linne som är löst och visar lite hud som jag kanske kunde få låna tills på dansuppvisningen? Det skulle vara så snällt!

Annars så känner jag mig glad. Funderar nästan på att överge de jag sa till malin och istället  se vars de här leder. Jag känner att jag förtjänar de.

Imorgon kommer Aggan till skolan och vi ska chilla och prata!

Nej nu ska jag hoppa i dusch och försöka få ut min rasta. Det är som en enda stor platta mitt bak i håret!

Kram!

5/5

Hejsan, sitter här på fysiken och lyssnar på redovisningar^^ Snart ska vi redovia och de kommer gå super! Eller vi får väl se.

Idag ska jag kolla på klännigar som jag kanske kunde ha i sommar och på dnasföreställningen. Vi får väl se hur de ska gå. Annars så ska jag ta tag i spidermandräkten idag. Vi får väl se hur de går, den kommer bli skiiiit snügg!

Agnes, vilken dag skulle du komma?  I need to know!

Men nu ska jag lyssna och vara en snäll elev!

Kram

4/5 del 2

Enbart roligt!

Asså att världen kan vara så liten, eller va fan kunde jag förvänta mig?

Jag är alldeles trött men jag måste verklgien plugga kemi. Ojoj, men nu ska jag dusch för att sedan lägga mig i skönsängen.

Jag ska fundera på vad jag ska göra på fysiken, najs najs.

Kram


4/5

Jag går snart och lägger mig under en sten. Fan dessa veckor kommer ta livet av mig. Sen kommer dansen också, åååh. Men de är bara att bita ihop.

Idag ska jag ta tag i franskan, novellen och kemin.

Men livet går vidare. Känner inget plask, så de kommer inte hända.

Juste grattis Bea, Du vet väl hur mkt som du betyder för mig. Även om jag inte säger de så ofta!

Taggar fan typ att åka utomlands!

Kram!

2/5

Igår var de en intressant dag. Jag svimmade för första gången i mitt liv. Nu tänker alla oooooh, hur mår du? Jag kan säga att jag mår bara bra förutom att jag har träningsverk i magen. Och tror att de kan vara antingen ifrån när jag var avsvimmade och låg och ryckte.

Men jag lovar att jag inte ska göra om det.

En sak till jag har lite ont i huvudet sen jag slog i de i stången och golvet. När jag ramlade baklänges.

Det roliga var att jag var redo att ställa mig upp och be linda gå igenom de jag hade missat. Men jag fick inte dansa mer på lektionen utan bara titta på.

Så nu har klara klarat av en till grej, jag har svimmat! Jag och Mathilda S kan nu starta klubb! Ooooh, en visomharsvimmat-klubb! Cooolt, eller not.

Kram

1/5

Jag orkar inte med det här.

låt mig vara, jag vill inte.

emo, emo, emo, depp ,depp.

Jag ska sommarjobba i täfteå.

jag har tänkt hela natten och kommit fram till att jag vill inte.

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt,förlåt, förlåt,förlåt, förlåt,förlåt, förlåt,förlåt, förlåt,!

Jag ska nu bara planera grillning, brännboll och sen så slutar jag.

Anna vill du vara med mig? För jag vill vara med dig.

Åååååååååh, vilket jävla as jag är.

Skämms.

RSS 2.0