lets party!



PS. ytterst oseriös på alla bilder!

Upp ur sängen, UPP!

Jag är trött och arg. Jag vill inte gå upp ur sängen, men jag måste. Fan fan fan.

Men nu ska jag skärpa till mig. Måste se saker ur glader synvinkel. Funderar på att ta moppen till stan, jävligt kallt kommer det bli. Eller så masar jag mig upp ur sängen nu och duschar för att sedan gå till bussen och träffa folk på dansskolan halv tolv. 

Ska även köpa ett rött läppstift, det kommer nog bli underhållande. Jag känner på mig att jag verkligen inte kommer att passa bra i rött. Men vad gör man inte för konsten.


Slitna krigare


Vi hade som sagt star wars marathon igår. Det gick sådär, vi lyckades ta oss igenom 5 filmer (!!!!!!!!!!!!!!!!!) men efter det så var det bara jag, jocke och hedda som fortfarande var vakna. Men jag är riktigt stolt över oss, om man har sett på star wars i 12 timmar så har men rätt att bli less.
Nu är det bara att ladda om krafterna för det blir dans imorgon på dagen och sen på kvällen blir det mys med Aggan. Vi ska troligtvis hyra en film och bara chilla. Ska säga det det uppskattas verkligen för jag är inte lite slut nu. Önskar som att lovet var några dagar till!
Hare bra! 



kobajs

Hejsan, nu sitter vi här hos jocke. Vi väntar på hedda och mathilda. Sen ska vi börja se. På vägen till Jocke så gick jag och Alle i kobajs. Det var inte ok, så vi tycker att de ska asfaltera allt i skogen nu. 

Herrå!

Star wars!

Hejsan Svejsan alla!

Jag ska nu faktiskt gå upp ur sängen och göra mig redo för lite shopping och sen lite star wars marathon. Är super duper taggad! Eller egentligen inte men dert kommmer väl. Det är bara Elin ovesson som är kosntig och inte gillar starwars. Men vi ska nog vända henne ikväll!

Ps. Micke du vet att Alle alltid kommer att vara bara min, du får ta Simon istället.


Ernst

Till AnnaSara och Sanna! Äntligen är julen räddad för Ernst är här



Idag har vi spelat spel!


Idag har vi spelat spel, eller vi har bakat kaka också. Jag vann inte en enda gång idag, så jag fick lite sadface. Men det var roligt i alla fall. Imorgon ska jag masa mig till Hissjö och sen övernatta i jockes källare. Det kommer bli super mysigt, jag ska ta med mig mörkchoklad! Mysigt mysigt! Men nu ska jag se på DH, JIPPI!

(Coco, visst var min kommentar bra eller hur? ^^ )




Fridisen!

Har hunnit med en del saker idag faktiskt eller kanska itne när man tänker efter. Jag var i alla fall barnvakt åt fridisen då carro och tobbe var på ultraljud imorse. Egentligen så skulle frida vara på dagis med eftersom att hon hade 39 graders feber igår så fick hon vara hemma. Men idag var hon lite piggare eller hon var som ett energiknippe! Hon sprang fram och tillbaka hela tiden och var som aldrig still, det blev mer jag som blev trött än henne. Jag säger bara ojojoj!

Men söt är hon!


Nu ska jag städa rummet innan Alle kommer hit!

Pöss!

Mathilda!

Igår var det som sagt kalas hos Tilda, det var verkligen hur mysigt som helsty att träffa alla igen. Vi smaskade på pizza, lekte mörkerkurragömma, maffian och såg på corpsbride (eller inte jag för då hade jag åkt hem). Det var i alla fall jätte roligt och det var kul att träffa alla igen, hoppas att det sker snart igen!



Mat



Kollar intensivt in i lampan!



Prat, prat prat!



Håret är trasligt



Rikard blir offer för en fotografering



Han inser vad som händer!



Paket!



Redo för kurragömma!



Bea var den första som dog i maffian!


24/7

hejsan Svejsan alla söta!

Igår eller i förrgår blir det nu, så åkte jag och pappa till mediamarkt och köpte en kamera till mig. Det var mycket snällt av pappa tyckte jag. Mycket snällt! Men jag var i alla fall med Alexander på kvällen, vi var hos simon med micke, ruben och ludvig. Jag kände mig lite ensam då jag var enda tjej. Men det gick bra, somnade i soffan bara.

Jag började ta en massa kort på alle då han somnade i sängen, (ja jag är en snäll flickvän) det var extremt underhållande!


saffran

Hejsan Svejsan!

Idag har jag sovit riktigt länge, eller till halv elva. Men det var grymt länge för mig tycker jag i alla fall. Jag ska då säga att äppelkakan från igår är härmed uppäten. Det finns inget kvar tyvärr Coco. Eller det kasnke finns någon liten chans att jag kanska kan baka en ny tills då du kommer hit på onsdag? ^^

Jag har i alla fall varit på dansen idag och jag var anmäld. Ganska coolt faktiskt. Men annars så när jag skulle springa upp till bilen så har Mamma och Ingrid kommit ner istället för Ingrid ville se hur det såg ut där. Så det blev en liten rundvisning. Hon verkade i allafall trivas.

Sen så har jag planerat upp min lediga tid nu, ska vara med coco på onsdag, ida på måndag, anna nästa torsdag, agnes någon gång på höstlovet och mathilda på lördag. Känner hur mitt sociala liv återligen har blivit pånyttfött :)

Sen har jag också tvingat mamma att köpa saffran, för jag läste någonstans att det kanske kommer ta slut! :O Inga lussebullar då juh!


Livet var snällt idag.

   Idag har det varit en fin dag! Jag är faktiskt jätte nöjd med mig själv, fast jag kanske kunde ha pluggat lite samhälls (men skit i det livet måste ju vara roligt också!). 
  
   Jag har varit och cyklat med Ingrid i barnsadeln och tittat på hästar. Det var hur fint som helst ute! Jag blev som bara glad av att titta omkring mig. Sen så cyklade vi hem, Ingrid var trött och jag var trött.

   HUR jobbigt som helst att cykla med någon i en barnsadel! Kan också bero på att jag verkligen inte har några som helst armmuskler (ganska troligt när man tänker på det...) eller så kan  bero på att Ingrid i hemlighet har byggt en massa muskler och lagt på sig fett i smyg. Jag hopper (tror) att det är den anlednignen för jag vägrar inse att jag har blivit svag (som är egentligen ganska troligt). Jag har aldrig varit svag i benen för jag har under min 10 år i grundskolan alltid cyklat till skolan. Men det kan man ju inte längre på grund av att man bor 2 mil från den. Så täfteå har inte bara förstört mitt sociala liv, byn har tagit mina muskler också. Inte ok, inte ok. 

   Men när jag kom hem isåg jag att det faktiskt var kalas idag och jag är verkligen pank. Hur ska detta gå? Men det är löst, jag bakade en äppelkaka (jag hoppas att inte coco läser denna blogg). Den blev hur fancy som helst och jag hoppas att hon tycker om den! Nu ska jag bara hoppa i duschan slänga på mig en fancy klänning och äta middag så är jag redo att träffa alla emos (eller inte emo, bara läskigt folk) och försöka vara trevligt. När jag egentligen bara vill tjocka mig och se på någon dålig romatiskkomedi. Kanske gråta en skvätt, jag känner mig nämligen lite ensam just nu.

  Nej men nu alla ni ute i cyberrymden, ska jag dra mig emot duschen och försöka reda ut mitt hår och försöka se lite glad ut ikväll.


Jag saknar er alltid så mycket så att det gör ont i bröstet! (det inkluderar dig också Rikard, även fast du inte är med på bilden!)

Pöss!


Rosa månaden

Hejsan alla glada fina! Jag är så himla trött och arg idag så jag orkade verkligen inte göra någonting.


Vi var ju som sagt med på Umeå fashionweek förra helgen. Vi fick i alla fall stiga upp otroligt tidigt för att åka och fixa håret och sminka oss (olagligt tidigt egentligen, med tanke på att vi skulle ha nytvättat hår och vi skulle samlas på vasaplan klockan 6.30) på ersboda. I alla fall kan ni ju tänka er hur trött man är då när man kommer till en alldeles iskall frisörsalong och det enda man vill är att krypa ner i sängen igen. Vi la oss i alla fall ner i sofforna och beslöt oss för att sova lite. Men det passade inte alla i smaken så en tös i vårt nodegäng bestämmde sig nu för att äta sin frukost. och det gjorde hon med besked, hon smaskade som jag aldrig har hört någon göra förut. Allt jag vill göra var att säga till henne med snäll (arg, hänsynslös, känslokall) röst att sluta. Men jag var för trött så jag höll för öronen och fokuserade på mitt dunkande huvud istället.

En liten roligt grej som hände på salongen innan frisörerna kom var att på bordet framför oss låg det en ameliatidning och jag var som sagt ganska utråkad, så vad gör jag annars än tar upp den. Efter ett tag så böjer sig Julia fram och utbrister
- VARFÖR ÄR DET BARA EN MASSA BRÖST I TIDNINGEN?
Vi kom senare fram till att det var för att det var bröstcancer månaden, vilket förklarade en hel del. Så om det är någon som läser denna blogg som känner att, mm jag tror jag vill se några bröst så rekomenderar jag starkt att ni ska köpa den. Om ni inte tycker om den kan ni ju alltid ge den till er mamma eller ngt.








Bussen var sen

Hejsan hoppsan alla ni ute i cyberrymden!

Jag är så på jävligt dasedåligt humör. Vet inte varför (eller skulle gissa att det är den gigantiska stora kemiläxan vi fick idag, kemiläxan sen innan som jag fattar nada av och kommer nog troligtvis aldrig fatta, att vi har matteprov snart och jag fattar ingenting när jag väl har gått ifrån lektionen och sen att vi har samhällsprov som jag faktiskt har tagit tag i idag vilket var ett stort misstag för nu insåg jag hur mycket det var som jag inte kunde) men jag kan ju gissa. 

Jag orkar bara inte, jag vill bara ha lov just nu så man slipper stressa upp ur sängen, stå i kylan och vänta på buss och när bussen väl kommer så finns det inga sittplatser så man behöver stå och balansera sin bag på golvet samtidigt som man helst vill lägga sig ner på golvet och gråta. Varför ska inte bara bussen skicka efter en taxi, eller så kan väl de ha koll på att idag kommer det vara mycket folk på bussen så vi kanske inte ska ta den minsta bussen som går? 

Nej man ska inte klaga på bussarna, det har det jobbigt som det är. Det finns faktiskt en eldsjäl till busschaufför. Det är hon som varje gång man svänger in vid minerva tar upp micken och håller ett litet morgontal. Oftast handlar det om de bra vädret (som ungefär innehåller att vi ska vara försiktiga så vi inte halkar, att löven är fina färger, solen lyser etc..) eller om det dåliga vädret (det regnar, det kan vara halt ute, det är grymt kallt så hon vill att vi ska ha på oss mycket kläder etc..). Men det är väldigt fint och underhållande. Så när man hör det där speciella plinget från micken så stänger jag alltid av ipoden och lyssnar förundrat på vad som kommer idag. 

Igår träffade jag Coco. Det var roligt, vi har som inte träffats på ett tag för min mobil har som varit trasig. Det är inte det lättaste ska ni veta att hålla kontakten med Coco och ha en fungerande mobil. Tänk då med en trasig! Men vi satt och pratade om vad som hade hänt undertiden vi inte träffats. Fick veta lite hemska och roliga saker (förlåt men det hemskaste/roligaste måste nog varit det där om Fia, alltså helt sjukt vad tänker ungen med?!) blev lite chockad ibland men det mesta var nog väntat. Det känns alltid bra att träffa Coco, för hon stalkar till och mer än vad jag gör. Vilket då innebär att hon alltså vet mer än vad jag gör. Alltså så får jag alltid veta något nytt då jag träffar henne. Med Coco gäller det också en annan sak, hon lyckas alltid ha gjort något extremt pinsamt (precis som jag) mellan gångerna vi träffas. Som sagt alltid underhållande att träffa henne.

Nej nu måste jag tydligen sluta och jag känner hur ögonen är trötta! Godnatt!

Ont i halsen...

Hejsan hoppsan!

Idag var det meningen att jag skulle dansa, men jag fick ont i halsen på vägen hem från skolan. Så icke sa nicke sa min mamma och kvar blev jag då i Täfteå. Men inte ensam tackochlov utan bästaste Alle följde med mig. Så vi har faktiskt gjort kemin och matten, kan ju säga att jag verkligen inte fattar mycket av kemin just nu. Var enkelt ett tag sen så blev det för svårt dirr. Nej nej, man ska inte klaga.

Imorgon ska jag träffa Coco, och sen så ska jag väl börja titta på samhällsen. Inte så roligt, men det är bara att ta tag i. 

Gonatt!

Låving it

Hejsan, jag är så less. Eller egentligen så är jag inte det, men det löser sig säkert.

Men nu är jag i alla fall hemma från dansen och funderar på att ta tag i läxan eller något. Eller så gör jag det inte. Orkar verkligen inte, sitter nog hellre här och dricker te och äter mörk choklad. På dansen idag var det i alla fall hur roligt som helst. Tycker verkligen att det blir bara roligare och roligare. Inte för att jag blir bättre eller något (men det blir i alla fall roligare). Tänk snart att en hel temin har gått och jag trodde att det var typ nyss vi började.

Vi kommer typ vara 6 st som skickar brev till England, känns ganska misslyckat men vem vet. Det kanske blir jätte lyckat. Hoppas verkligen det.

Jag känner att jag verkligen är sjukt ovig så jag måste gå och strecha nu eller hur det nu stavas.

Pöss!

.

Jag är så rädd. Jag menar jävligt rädd. fan fan fan fan. Inte roligt någonstans, men idag tar pinan slut. Jag kan inte längre blund utan måste konfrontera. Jag mår så jävla dåligt, fyfan. Jag vill bara att det här ska vara över.

Vem vet inte du, vem vet inte jag?

Hejsna hoppsan alla kex! (eller kanske bara hejsan Lana, vem vet?)

Ja ni vet ju som sagt att det finns sånna här tråkiga spel på msn så som röj-flaggor. Det är alltid så när jag och Alle spelar att han vinner stort över mig eftersom att jag bokstavligt suger på det spelet. Jag tror som inte riktigt alltid att jag fattar poängen utan bara klickar omkring. Men för en gångskull var spelet med mig, och jag vann. Jag känner som inom mig hur glad jag blev över det där. Det gjorde helt klart min dag.

Annars idag så hade vi filloprov. Det var bara den sista mvgfrågan som jag skulle skriva, så det var som ingen fara. Men jag vet inte riktigt om jag har svarat på rätt sak. Men det jag svarade var väldigt väl uttänkt, men kanske inte bara rätt svar på den frågan. Vi får väl bara se hur det går.

Imorgon så ska jag klippa mig och jag är lite taggad. De kommer behöva klippa ganska mycket för mitt hår är sjuk slitet och jag har verkligen kluvna hårtoppar. Inte så fancy faktiskt.

Sen så glömde jag "oturligt" nog matteboken på skolan idag. Det är ju lite negativt på grund av att jag redan är typ tre sidor efter i matten. Det blir ju som inte mindre att räkna på kortare tid heller. Inte så roligt. Men samtidigt något ska man ju ha att göra på helgerna också. Eller hur Ar2n?

Nej nu ska jag gå och sössa så sött.



4/10

Jag har nu pluggat ikv, både filo och engelska. Jag tror att vi har engelskaförhör imorgon. Jag har inte ännu lämnat in mina animalfarm frågor, funderar på att göra det på tisdag. Eller någon annan gång.

Det har i alla fall varit en trevlig helg, blev lite otrevligt igår så pojkarna bestämmde sig för att kolla på porrfilm. Det ska jag säga var inte en vacker syn. Jag och Simon var det första som gick och kolla på tv någon annanstans. Sen skulle vi se skräckfilm, drag me to hell. Jag blev rädd av de första två minuterna och gick. Sen så låg simon i fosterställning och vägrade att flytta på sig så jag gick ner till tvn som visade porr, men kunde inte byta kanal. Så jag fick gå tillbaka till skräckfilme och hämta Alle. Han fick byta kanal till något trevligare.

Jag är verkligen hur grinig som helst, och jag tror jag har urinvägsinfektion. Är kissnödig hela tiden, men det kommer inget. Det gör bara ont. Ont, ont och åter ont.

Vi ska även dansa balett till housemusik på modemässan nästa lördag. Lite fancy faktiskt. Kommer bli jätte roligt.

2/10

Det är ju bra att Ida är aktiv på min blogg, jag är ju verkligen inte det. Jag är ju som sagt med Ida och vi ska se på Idol. Jag är trött, och ska sova idag. Sova sova sova. Sen ska jag och Ida gå på stan imorgon. Kommer bli najs!

Gästbloggeri

Hej cybervärlden!! Haha, får man skriva sånt efter milleniumskiftet? x'D Jag tror inte det.

Nu är det Ida som har smygit in och övertagit Klaras lilla blogg. Hon har ju inte skrivit på ett tag, så jag kände att det var på tiden. :D
Hon är och duschar just nu, vi ska göra en hårinpackning efteråt. Och se klart på Idol. BRA DAGAR I TÄFTEÅ. :D


Nu är det Jon som sjunger. Jag älskar Jon. På det idoliga sättet. Och Karolina, Reza och Tove. De är helt enkelt bäst. ^^
Speciellt Jon. :]]]]]]]]]] MEN FAAAAN VAD ELAKA JURYN ÄR MOT ALLA!! Jon och Erika var ju jättebra!! :O

Axel (underbara Klaras lillebror) skriver:

apa jag blä

HAHAHAH<3 <3 fda sz dsdzz (oj, där skrev han lite mer^^)


Nu kom Klara ut från badrummet. Kram kram kram kram kram kram Klara plus resten av världen <3

/ Ida


RSS 2.0