31 Juli

hejsan!

Nu har jag kommit hem ifrån Mathildas stuga och det har varit hur härligt som helst! Vi har :

- Babat i älven. Inte så kallt faktiskt utan riktigt behagligt. Till och med Bea badade.

- Spelat spel. Jag och Ida är ju de bästa personerna som finns i charader. Jag gjorde en helt fantasktisk vitlökspress och nudist och sovsäck. Sen så spelade vi Familje geni och Rapakalja. Askul båda två. Det är som skönt i familjen stenmark för man kan umgås med alla syskon.

- Sen har vi solat. Det var väldigt bra väder i Lycksele och det resulterade i att det var väldigt varmt.

- Vi bastade. Sen så skulle vi bada naken bad förutom att det kom ett gäng fiskare så vi kunde inte göra de. Men senare så åkte de bort så vi tänkte att vi skulle bada topless, men just när vi skulle hoppa i så kom de igen. så vi fick stå på bryggan ett tag, men det fattade som att vi skulle bada så de stog kvar. Men till slut så gav jag upp och hoppade i alla fall.
Kram!

26/7

Tjoflöjt!

Känner att jag inte är den bästabloggaren, men vem bryr sig? Jag och alle kom hem ifrån Kalix i torsdags och sen dess har inte jag gjort mycket vettigt. Eller på onsdags så rör jag mig iväg igen till Lycksele för att spendera några fina dagar i Mathildas stuga. Jag känner mig riktigt taggad, det kommer verkligen att bli askul!

Imorgon ska jag träffa coco, och sen så har jag lovat pappa att vi ska snickra altan. Ni som känner mig vet ju hur otroligt duktigt jag är på att snickra och på att spela fotboll. Inte mina stora talanger ska jag säga. Men vad gör man inte för att få pappa glad?

Min skoldator dog nu också och den vägrar att vakna igen, så jag får använda mig av antingen Alles eller Mammas. Det uppskattas inte när jag ska kolla på bloggar.

Jag drömde även att jag inatt skulle följa med Freyja till Australien och vi skulle handla mat. Jävlar så mycket mat vi handlade. Det var även bara grönsaker så jag funderar hela tiden på hur vi ska hålla dem färska. Sen så drömde jag även att Alle skulle lämna mig för att åka till Usa ett år. När jag vaknade var jag hur säker som helst att det var sant, så jag var tvungen att väcka honom och fråga. Jag fick ett väldigt trött nej tillbaka och han somnade om och TOG allt täcke... Så det är inte bara jag som tar täcken i sängen! Nu kan han inte längre skylla på mig.

Nej nu ska jag sova och vara riktigt pigg imorgon.

Puss och kram lever banan!


18/7

Hejsan!

Nu är det så att jag är sjukt trött. Jag har inte sovit så bra inatt. Jag drömde en dröm så när jag vaknade så visste jag inte om jag hade drömt eller inte. Sjukt äckligt.

Nú sitter Helena, Hanna, My, Malin, Elin och Sanna i min bäddsoffa och tittar på kungfu panda. Den säger.

Imorgon så åker jag och Alle till kalix. But we will be back later!

Jag känner att jag börjar bli lite hungrig. Jag undrar vad det ska bli.


Pöss

17/7

Hejsan!

Hade rekord mycket folk idag på kollot. Hoppas att det går lika bra imorgon.
Jag har sett the grudge 1, 2 och 3. Inte det roligaste jag har gjort.

Gonatt

16/7

Gissa vad min pojkvän gjorde inatt? 


...

..

.

Jo han puttade ut mig från sängen. Klara höll på att ramla ner från sängen.


Nu är jag trött och det blev inget jobb idag.


15/7

Jag tycker verkligen inte om åska. Men det ser ut som om jag slipper den. Jippi!

12/7

Tjohopp!

Jag har idag arbetat mig igenom en andra dag på jobbet. Det blir inte roligare om jag säger så... Idag hade vi hela två kunder. Men det är ju lite bättre än igår, då det bara var en.

Så på grund av att det inte mer några kunder idag så bestämmde Mathilda och jag att vi skulle baka istället. Vi tänkte att det är ju alltid bra med kladdkaka så vi bakade en sån. Sen så hade jag ju tänkt baka sverigekaka men jag glömde ju så klart kokboken. Men när vi öppnar kylskåpet så finns det inte ett ägg, så undertiden jag åker och hämtar lite kokböcker hemma svänger jag samtidigt förbi ica och köper ägg.

Jag brummar hem på moppen och pappa tror att det inte var något jobb idag. Ja, det är som en ledig dag igen tänker jag. Jag kommer då till kollot igen och de två kunderna sitter på altanen och dricker kaffe och äter glass. Jag kollar på receptet och ser att det första jag behöver är socker, jag tittar på sockerburken och inser att det omöjligt är 3 deciliter socker kvar. Så det är bara att sätta sig på moppeden igen och brumma till ica igen. Jobbigt att moppa fram och tillbaka igen.

Jag fick tag i min pojkvän idag, och han är snart i stockholm. Och det betyder att han snart är hemma. För att vara exakt så kommer han hem imorgon. Då ska han komma hit, för jag är ensam. Jag tycker inte om att vara ensamt. Det blir så ensamt. Buhu.

Jag vill att mitt brännsår på benet ska läka. För jag tycker inte om att ha plåster på benet. Det blir ett väldigt fult märke om man ska sola. Ja jag vet vilket i-lands problem. Jag har även en fluga som far runt och runt omkring mig. Jag tycker inte om den, jag hatar flugor.

Men nu ska jag se på tv, vi hörs!

Pöss

En knasig jordgubbe som Lana skickade till mig idag ^^



11/7

Hejsan alla söta vänner!

Idag har jag jobbat i hela 5 timmar! Jag har bakat två kakor och sen så har jag och Matilda spelat finns i sjön. Men jag kan säga till er att det faktiskt kom en kund. Jag är riktigt stolt och känner att jag klarade a situtationen helt ok. Mannen som jag har aldrig sett tidigare köpte kaffe, en  kladdkaka och en kaka med kanel och havregryn på. Ingen aning om ad den kakan heter men den såg god ut. Imorgon ska jag ha med mig receptet på Sverigekakan (solskenskaka). Jag vet inte vad ni kallar den, Det är som en vanlig sockerkaka förutom att den har smet i mitten, Helt klart världens godaste kaka om du frågar mig!

Jag är ledsen att säga att jag inte har några mer drömmar eller jag hade inte någon inatt. Jag tror att mina mest livliga drömmar beror på hormonerna som strömmar i kroppen. Jag har nu ägglossning och då har jag askonstigt drömmar om bebisar och greker. Men när jag är på väg att få mens har jag en tendens att ha riktigt otrevliga drömmar. Brukar vara minst en som dör per natt då. Mina drömmar går lite morden i midsommer och vill ha ihjäl var enda en. Jag tycker inte riktigt om när folk dör så jag är alltid super grínig då när jag vaknar upp.

Idag har jag, Lana, My, Hanna, Elin, Sophia och Hedda sett Brüno. Den var väldigt rolig. Sånna där filmer brukar inte jag riktigt tycka om för jag tycker inte att man ska skämta om viktiga grjer, men denna var helt ok. Jag skrattade väldigt mycket kan jag erkänna. Det fanns en kille som satt längre upp i biografen som skrattade väldigt roligt. Det var som ibland att jag skrattade mer åt honom än åt filmen.

Innan filmen började så hade vi lite dötid, så jag tog fram min inte så fungerande kamera ^^


10/7

Hejsan alla söta!

Jag kan ge er nyheten om att jag överlevde på jobbet! Jag fick baka en kladdkaka och torka lite skåp sen åka hem. Jag är en så duktig arbetskraft. Du ska veta Malin att jag tänker på dig varje gång och åker till jobbet på min mopped och är framme på 4 minuter. (mohahahaha).

Jag har märkt att jag har nämnt mina drömmar väldigt mycket, så varför sluta nu.

Jag blir i alla fall infekterad av kryptonit eller någon annan konstig substans från rymden. Jag blir master på att få blommer att växa super snabbt, allt jag behöver göra är att sträcka handen över plantan och poff så är den lika stor som en palm. I alla fall eftersom att samhället tycker att vi är ett hot så vi får gömma oss i ett hus. Det var lite likt Rikards hus, men inte riktigt. I alla fall lite info om mig innan jag blir infekterad. Jag har ett barn. Barnet är typ 2 år gammalt och springer omkring. Men nu när jag blev infekterad så har jag blivit gravid på något konstigt sätt! Och det tar inte nio månader ska jag säga att barnet ska komma ut, utan typ en dag. Så efter en dag blir jag lycklig mor till tvillingar, så där står jag trebarnsmor och växtmänniska. Även ska jag säga att tvillingarna inte var nådiga på att bajsa. Fan det var hemskt. Det är en av anledningarna att jag inte vill ha barn. De skiter, mycket. Hela tiden. Men när jag vaknade hade samhället hittat vårt gömställe och börjat cirkulera med helikopterar runt huset. Jag vaknar av att Axel skriker på Pappa och spelar tvspel.

Jag ska snart göra mig klar för jobbet och sen kanske man ska hitta på något ikväll. Eller jag vet inte om jag orkar, det är så dåligt väder. Nu är det i alla fall bara 10 dagar kvar av jobbet! Jippi!

Alexander har blivit sjuk. Och alla vet då vad Alexander göra. Jo, han whinar. Jocke du vet vad jag pratar om ^^

Pöss



Utdate:

Sms från min handledare:

Hej tjejer jag tror vi skippar iadg regnet gånger i luften. Vi satsar på helgen ist. Lena

Jag slipper jobba! :D:D:D:D

9/7

Klara vill inte jobba. Klara hatar att baka. Varför placerade komunen Klara på ett café? Nej för nu måste Klara baka. Det som Klara bakar är inte ätbart. Synd om gästerna (som inte komma, HAR NI SETT VÄDRET ELLER?!) det kommer att bli förgiftade. Synd om cafét som måste stänga. Bara för att komunen placerade Klara på ett café.

VARFÖR?

VARFÖR?

Klara orkar inte...

Tycker om att jag skriver om mig i tredjeperson. Det visar hur illa det är med mig. Jag kommer dö idag, Inte roligt.

Igår var det riktigt trevligt. Vi var hos Bea. Det var jag, Ida, Rikard, Alicia och Mathilda. Bea firade som sin VÄLDIGT sena födelsedag. Kvällen bjöd på skratt och glada stunder. Vi fick veta lite saker om jag har gått och funderat på ett tag. Båda glada och dåliga nyheter. Jag är så glad för din skull!

Nej nu måste jag göra mig redo för jobbet. Jag ska vara där om en timme. Förhoppningsvis så behöver jag inte vara där hela dagen. Kanske bara i någon timme. Vem vet? Jag önskar och hoppas!

Jag drömde världen hemskaste dröm inatt. Jag var på simhallen med någon grek. Vi satt och typ tjafasde, jag kommer inte ihåg om vad. Sen när jag kom hem till hitt hem, så kommer pappa ut på gården och säger att Alle har gjort slut med mig. Jag fattar ingenting. Han säger att han kom för att göra slut med mig och hade med sig en massa kompisar som stöd. Jag står fortfarande där och är bara va fan?!  Pappa klappar mig på axeln och säger det är lugnt. Jag ska döda han och går in i garaget. Jag vaknar och sätter mig upp i sägen och är fortfarande va fan?!  Jag lägger mig ner och somnar om. Det var en konstig natt inatt.

Jag har även haft väldigt bra koll på vädret inatt ihopp om att det ska regna.

Nej nu ska jag gå och hitta några kläder att ha på mig! Jag kan ju inte gå naken på jobbet!

Pöss

8/7 del tre

Okej jag ändrade mig. Jag ska inte alls färga håret brunt utan jag ska försöka få tillbaka min gamla hårfärg. Vi får väl se hur det går. Tror ni att det kommer gå bra`? Det tror inte jag i alla fall ^^

8/7 del två

Nehe, inget jobb idag heller. Men jag ska faktiskt träffa min handedare och gå igenom rutinen. Jippi något jag ska göra idag!

8/7

Idag ska jag förhoppningsvis på min första jobbdag. Jag känner mig lite rastlös och om jag inte får jobba idag så kommer jag nog att åka till stan och bränna alla mina pengar. Det känns inte så lockande, men jag har så tråååååkigt.

Jag har nästan bestämt mig att färga håret brunt. Jag känner mig riktigt sugen, orkar inte se min utväxt som är mitt på huvudet skrattande. Usch usch säger jag bara. Den är inte snäll emot mig. Den mobbar mig.

Nu är det bara ett tag kvar till alexander kommer hem. Jag tycker att han kan komma hem nu. Han har varit borta för länge. Det är inte riktigt ok.

Nej men om 20 minuter borde jag få sms om jag ska jobba. Jag väntar med spänning.

OJ en annan coolt sak! Jag har inte drömt mardrömmar inatt! Jag har typ gjort det i fyra dagar och jag säger att man sover inte så bra när man blir jagad av massmördare eller ens vänner blir halshuggna...

Pöss!

7/7

Inget jobb idag helle, men lönen rullar fortfarande in. Det gillar vi! Idag är det morden i midsommar, tänk förra tisdagen så kom vi hem ifrån Trysunda. Det känns som om tiden går äckligt snabbt, jag kan inte riktigt fatta att snart är sommaren slut. Med det vädret vi har idag känns det som om den redan är slut.


6/7 del tre




Idag köpte jag balsamspray. Jag hoppas att det gör så att jag inte får sånna tover som jag brukar få. Jag har börjat att få rastaflätor. Och de mina vänner är inte roligt att reda ut.

6/7 del två

Idag så städade jag ut min nagellack. Det är ngt som jag har som besatthet av. När jag har tråkigt eller bara går på stan så köper jag alltid med mig ett nagellack hem. Men nu är det så att många av mina nagellack har torkat och inte går att använda längre så jag fick slänga några gamla favoriter. Kändes faktiskt lite ledsen i ögat. Jag fick ett litet sadface.
Men det betyder somtidigt att jag bara kan köpa fler och nya! Jippi!

Nu ska jag se tv !

6/7

Hejsan!

Kan ingen ge ngt förslag på vad man skulle kunna göra idag?  Mitt jobb blev inställt på grund av regn så jag har en hel ledig dag. Frågan är bara vad jag ska göra. Jag ska ta mig till stan och sen ska jag ha myskväll ikväll. Jag undrar bara vad man möjligtvis skulle kunna göra på dagen. Jag måste tydligen ta in tvätten skrek mamma nyss och sen ska jag se på wildfire. Det lär väl ta ungefär 1 timme och 15 min så jag har bara (7,5-1,25) eh... 6,25 timmar kvar att hitta på något att göra. Jag tror att jag ska hjälpa Pappa att måla och sen så kan jag övertala mig själv att springa. Det kommer inte gå så bra tror jag ^^ Men man kan ju alltid försöka.

Jag är jätte taggad på att köpa skor. Jag funderar på att köpa ett par converse, men frågan är ju då vilken. Finns ju så många att välja på.

Nu ska jag göra mig redo för att wildfire börjar på tv


5/7


4/7

Godmorgon!

Väderet kanske inte är det bästa men jag har bestämmt mig att jag ska bada. Det finns inget annat. Idag ska jag vara barnvakt och sen så blire hissjö. Det gillar vi. Nej men nu ska jag gå och deppa i ngt hörn eller ngt. Funderar starkt på att spela lite fotboll på xboxen ^^
(då äre dåligt)

Pöss


-

Just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta. Men det ska jag inte göra.

2009-06-08

3/7

Hejsan.

Nu har han åkt. Och jag känner mig ensam. Blä, men det kommer att gå snabbt det är ju bara typ två veckor. Depp. Jag känner att jag kommer att bli lika deppig som Gurre. Usch det känns inte bra.

Men imorgon så ska vi grilla i Hissjö. Det ska bli väldigt roligt! Jag känner mig jätte taggad. Det kommer att bli hur mysigt som helst. Urmysigt.

Men i alla fall, nu ska jag börja med att städa mitt rum. Inte så mycket jippi.

Pöss

1/7

Hejsan, nu är jag tillbaka. Och nu snart far jag igen.

Min söta mamma skrämmde mig imorse. Jag tänker inte skriva vad hon sa, om ni vill veta så måste ni vara med mig. Och jag lovar, jag blev asrädd.

Men alla söta vi ses på lördag i Hissjö!

Pöss

(känner att man kommer bli dålig på att blogga på sommaren)

RSS 2.0