I dont know what it is that makes me feel like this.

fel ........

hahaha, askul!

Jag är så jävla trött så jag skulle kunna dö. Nu har jag i alla fall tagit tag i några saker och bestämmt mig om cheerleading grejer. Vi kommer att ha möte på onsdag morgon, så ska vi gå igenom lite grejer hur vi ska lägga upp vår träning med mera! Sen blir det väl lite mer också.

Jag fattar inte vad problemet är. Snart orkar jag inte mer. Jag vill bara bort härifrån. Usch usch usch, Nej men snart är det slut med det här och jag måste inte tänka på det mer.

Idag har jag gått omkring och sjungt på superstar med Amelia. Elin såg inte så nöjd ut med att jag gjorde det.

Jag är klar med mitt reportage så jag känner mig ganska lugn. Kan andas i alla fall lite.

Nej men nu måste jag fundera på vad min svenska lärare säger egentligen. Nyss härmade hon typ en bildlärare på skolan.

Hejs!


snuvig

Idag är jag snuvig och jag ska ta spruta helt själv. Jag tycker synd om mig själv.

I lose the track that loses me, so here I go.

Det känns som om bara all ork har försvunnit och inget finns kvar. Tror inte att jag klarar mig upp ur denna svacka en gång till. Orkar som inte, det blir som det blir.

Less,
Less,
och Less

Jag tror snart att jag kommer göra som vi pratade om i början, kommer du ihåg Agnes?
Annars så måste vi träffas, en hel del vi måste gå igenom och prata om. Jag behöver dig nu. Du skulle fatta.

Annars var open hur bra som helst igår. Men det var asläskigt för jag somnade på bussen! Helt plötsligt var jag mitt i skogen och jag hade ingen aning om vars jag var! Som tur var jag bara i Innertavle och åkte vidare. Men lilla paniken jag fick!

Klara

..

ikväll är det open!

..

Hoppet är det sista som lämnar människan. Men det är också det tyngsta att bära.

..

Oj, deppiga inlägg på g.

Jag fattar inte vad som är felet på vissa människor tycker det om att se folk lida eller? Jag vill inte längre titta mig över axel och se er. Lämna mig ifred. Ni är ingenting.

sanning

Jag hatar dig för att jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.


Agressioner

Hejsan!
Nu är det så att jag kan bli väldigt arg ibland. För er som har sett mina raseri utbrott, vet hur det ser ut. Malin whinar nu på sin blogg om att hon är arg. Jag säger bara att hon inte är något jämfört med mig. J

ag är så jävla arg på personer som inte vågar stå för det somhar hänt. Jag vill bara säga att jag är jävligt stolt över dig och jag menar det. Det är som svårt att förklara. Men så är det, jag orkar inte bry mig.

En annan sak är att mina vänner betyder det mesta för mig och när någon gör dem illa så är inte det inte mycket jag skulle göra.

jag har ont

Hejsan!

Idag har jag och coco varit på skoterkurs. För er som tog moppekort vet hur otroligt tråkigt det var. Jag kan bara säga att det här var värre. Jag har aldrig varit så bra på att sitta still. Och det vet ju ni som går eller har gått i samma klass som mig. Jag är ju en sådan som behöver röra på mig hela tiden speciellt om det är tråkigt. Men detta var ju helt absurt. Vi var där mella kl 10 och klockan halv 5. Jag har aldrig haft så ont i rumpan som jag hade nu. Inte bara för att jag har träningsverk utan för att vi satt stilla så väldigt läng. Men nu är det bara körningen kvar imorgon och att vi ska egentligen kolla på någon läxa men med tror jag att jag ska göra imorgon. Jag orkar verkligen inte nu.
Sen ikväll så har vi haft middagsgäster. Det var trevligt men jag var så trött så jag typ gäspade inombords hela tiden. Det jag helst ville var att lägga mig ner i min säng och sova tills imorgon. Men när jag tänker på imorgon blir jag så stressad för jag tänker på allt skolarbete som jag ska lämna in. Inte så kul. För lustgården ska som in på onsdag och jag hinner inte skriva den alls. Jag har som dans på måndag, sen ett mattehemprov som jag måste lämna in. Jobbigt.
Men en positiv sak finns och det är att jag ska klippa mig. Annars så kollade jag på bilder när jag hade mörkt hår och nu ser jag hur mörkt det verkligen var. Men det tänkte jag ju verkligen inte då utan jag var ju som van då.

Men nu ska jag sova!

blåklockor

Nu sitter jag här på kemin och känner mig... asså jag har som ingen riktigt känsla för vad jag känner mig. Men det är inte så roligt i alla fall. Jag vill nu dansa i fina skira klänningar hela natten lång och inte behöva bry sig om vad som händer sen. Jag längtar till sommarens första blåklockor och kunna gå barfota till ica för att köpa glass. Nej men usch så lång tide det känns som om det är kvar. Idag så är det dans och jag ska ha utvecklingssamtal. Inte vet jag vilka frågor jag ska fråga. Oj vad allt känns jobbigt nu.
 
Tack Malin och Mathilda som försökte uppmuntra mig. Det kändes bra.

Jag saknar verkligen blåklockor, jag vill ha blåklockor.

Jag saknar dig så jävla mycket varje dag, varje timme.

The song

The AR1C Song

Rickard vara true estetare och skrev en fin sång.  

Vers: G D Em
Refräng: G C D

Hur kan du hata mig
Jag tycker ju om dig
Det är med dig jag vill va
Förtår du inte att jag dig vill ha?

Lana jag älskar dig
Vill du inte bli min tjej
Hur ska jag klara mig
Jag är ingen utbytbar grej

Malfoy och Snape
Jag brukar äta grape
Har ni en hitman lejt?
Jag vill ut på dejt.

Jag älskar er
Skrik inte på mig mer
Hur ska jag klara mig
Jag är ingen utbytbar grej

Vi har en speciell relation
Därför tar jag nu ton
Du kan bli min jon
För du gillar sailor moon

Vill du ha en femkant med oss
Kanske om du tar några bloss
Hur ska jag klara mig
Jag är ingen utbytbar grej

Rikard är så himla söt eller hur?

Musik

Rikard har nu skrivit en låt om oss i arena 1 natur.  Lana, Malin, Mathilda och jag. Det är väldigit fin och jag känner mig smikrad när det gäller erbjudande.

Hajar..

Hejsan. Hur vet man att ens kropp ger upp? Då menar jag inte lite. Utan verkligen. Upp. Helt. Fucking. Jobbigt. Speciellt eftersom att jag gärna skulle vilja ha energi tills imorgon eller tills hela livet. Hur kommer det gå med min lista. På matten så satt Sara, Elin och Helena och pratade om deras livslista som jag skulle vilja kalla det. De hade kommit på cirkus 20 punkter tror jag. Jag bestämmde mig för att kolla upp min lista, det var ju bara ynka 39 punkter tror jag. Vilka jag nog har failat på. Men, jag får välja göra om den.

En av punkterna var. Hajar. Dessa UNDERBARA varelser. Tänk att bara vara vara nere i havet och se dem simma några centimeter bortom dig. Åh, vilken adranalin kick. Blir alldelse varm i kroppen när jag tänker på det.

Men jag har redan klarat av några punkter på min lista: Jag har skrivit dagbok i ett år och jag har snaaart tagit skoterkort. Nu är det bara 37 st kvar. Men det klarar vi av på några år eller hur?

trött

Hejsan, nu sitter jag här och är allmänt trött. Jag funderar på att ta bort min blogg, jag orkar verkligen inte hålla på med den. Men vi får se hur det blir.  Jag orkar inte med att min dator ska vara så seg jag vill att allt ska gå jätte snabbt.

morr2

Jag måste bara säga att om jag ser en till person gör sådär så kommer jag ha ihjäl den. Inte gör så mot en annan människa!

Vad ska man göra? ^^

Idag så dog jag. Det var ett tragiskt ögonblick. Det är så tragiskt att till och med umeås busstrafik har uppmärksamat det. Det finns nu flaggor på bussarna för min skull... och för Alexander. Han dog också idag. Men han var bara klantig... Enligt han så hade han en mästerlig plan som misslyckades för att den var för mästerlig ^^ Haha, jo så kan man ju säga.

Idag har vi ävne på lunchen hittat en bitchfight. Det var helt otroligt. Människorna satt mitt i matsalen och skrek om vad den andra hade gjort.

Man kan nu mera för bitcha, bitcha och efter bitcha... ASKUL!

Men nu ska vi springa till lektionen, eller jag vet inte om vi kommer springa men vi ska i alla fall gå snart ^^

The Kudd!



Tänkte bara visa bilden på föremålet jag kommer leva i skräck för ^^

skooor




Jag vill ha!

THE GAME!

Hejsan!

Efter som min fina vän Malin har varit så duktigt och uppdaterat sin blogg så tycker hon att jagv ska göra de samma. Inte för att jag verkligen har något att skriva men. Idag har last man stading börjat och jag har redan blivit paranoid. Jag tror att alla ska anfalla mig. Som idag, då kom det en tjej springade och slog skrek DÄR ÄR HON! Jga får panik och löper och springer som en jävla galning. Men jag kom inte undan. Hon slog mig med sin kudde och sa Ha! nu är du död. JAg blev så klart ledsen och tänk skit också är det över. Men sen frågade hon mig, Visst heter du Caroline? Till min stora lycka hade hon tagit fel person och jag var säker för ett litet tag.

Nu ska jag i alla fall gå tillbaka till min kemi och plugga vidare^^

so long suckers!

skoter

Hejsan!

Jag är så sjukt trött det är helt sjukt! Ida sov hos mig igår och vi snickrade ihop någon slags säng eller vad man nu ska kalla det. Kanske inte den bekvämaste grejen jag har sovit i men men det gick. Jag skulle lätt vilja ha lov en vecka till och sen inget jobbigt i skolan utan bara lätt grejer^^

Nu måste jagt verkligen skaffa mig ett jobb, hur annars kommer jag inte klara sommaren eller våren.

Nu ska jag i alla fall ta skoterkort, ett steg på vägen ^^


Kram

Jag vill vara snuskigt rik...



Varför kan man inte ha pengar ibland. Just i detta tillfälle så skulle jag vilja vara snuskigt rik och kunna köpa allt jag ville ha. Men istället har man inte något jobb och barnbrdraget är slut. Jag känner mig så ynklig. Och min mamma har sagt att jag inte får köpa mer kläder. Varför ska man ha sånna i-landsproblem...



Hur coolt som helst tycker jag, det här var mitt hundrade inlägg.

tårar som trillar

Hejsan!


Jag har några böcker som jag alltid kommer att tycka om hur gammal jag än blir. Den första är systrar i jeans första sommaren. Den andra är Anne på Grönkulla. Och sen den självklara favoriten Harry Potter. Det tragiska är att jag alltid börjar gråta till dessa böcker. Vad än jag har gjort eller vilket humör jag är på, så trillar det alltid en liten tår ner för mina kinder. Helt Sjukt kan jag ibland tycka. Men det symboliserar så mycket mer än bara en bok för mig. Det är min barndom i papperssidor.
 
Usch nu blev jag sentimental ^^

Klaras humor ^^

Cornelia igår på frasses: 

-Jag har ridit förr, det var skönt ^^

Det måste vara en jätte bläckfisk!

Hejsan!

Idag har jag varit med Bea och Ida på stan och jag har fått veta lite hemlisar som jag inte trodde fanns! Nu är snart alla aktiva säger jag bara ^^

Jag hittade en jätte fin väska idag, men jag kunde inte köpa den. De fick inte plats med dator och alla läxböcker. Varför ska man gå natur så inga väskor håller? Eller egentligen så tycker jag att vi har väldigt lite läxor. Det kunde ju har varit värre så tänker jag,

Citat av Klara idag:
Klara sitter och tittar i skolkatalogen.
-Jag känner aldrig igen nån.
En sekund senare...
- Det är ju han! Han har ju jag pussat! Men han såg myckt äldre ut med kläder på!
Bea och Ida stirrar chockat på Klara...

Jag har idag fått en mail från Anna som säger att jag och Coco får komma i sommar!
 
Jag säger bara bruuun!

Sen imorgon så ska jag och Ida åka till Annifrid för att vara där i två dagar. Sen ska jag vidare till kalix för att spendera lite tid med mormor och morfar!






Kramar!

Dassse så tråkigt jag har ^^

DAGENS

klädsel: svarta jeans, vit tröja och blå hood
frisyr: ponytail
låt: tro och tvivel
tv: eh, har inte sett på tv idag
vill ha: väska, hårfärg
dricka: vatten
tråkigaste: bloggdesign
roligaste: när mamma sög på att köra skoter ^^


SENASTE PERSON SOM:

sov i din säng: jag.
såg dig gråta: Det var så länge sen så jag kommer inte ihåg, men kanske på referatprovet ^^
fick dig att gråta: hehe, de minns jag inte
fick dig att börja skratta: ingrid
du gick på bio med: Alla tjejer i klassen
du gick på stan med: Sara och coco
skickade ett e-mail till dig: eh, typ någon hälsoliv
skickade ett sms till dig: coco


HAR DU NÅGONSIN

sagt "jag älskar dig" till en pojk/flickvän och menat det: nej
bråkat med ditt husdjur: ja
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: japp, det var hemskt

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: nepp.
Danmark: nepp
Finland: ja
Island: nepp
USA: nepp
tyskland: nepp
frankrike: nepp
Spanien: nepp
Italien: japp
Kroatien: nepp
grekland: nepp
Österrike: nepp
Afrika: nepp
Thailand: nepp
Kanada: nepp
Brasilien: nepp
Belgien: nepp


EXTRA STUFF:

vad är du mest rädd för: ja, troligtvis för simon
vart vill du gifta dig: hehhh, bra fråga
vem hatar du verkligen: haha, ja ingen nu tyvärr^^
varit kär: jo
kör du bil: nej
har du ett jobb: nej :( 
gillar du att ha folk omkring dig: JAAAAAA!
är du ett hälsofreak: NEJ!
är du ensam nu: JO
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: ja eller typ

FAVORIT

rum i huset: köket helt klart!
typ av musik: ingen aning allt och inget
parfym: ingen
månad: maj
mat: allt!
dricka: citronsoda
godis: lakris nappar
tidning: hehe, DN kanske
film: jag vet aldrig det ^^
skådis: de fina^^
djur: allt som inte låter illa

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

gråtit: nej
köpt någonting: nej
varit sjuk: nej.
sjungit: nej tror inte det
sagt "jag älskar dig": ohja!
velat säga till någon eller några att du älskar dem: nej
saknat någon: nej faktiskt inte  ^^
kramat någon: jo
ätit: lunch som jag inte kommer ihåg vad det var, kladdkaka, lasange ^^


Oj, vad jag är tråkig ^^


Klara som sover ^^




Mina snälla klasskompisar var så snälla så att det tog en massa kort på mig när jag sov. Men det här en bild på mig när jag har vaknat och är lite sur över att de har väckt mig med blixtar...

Tänk jag drömde inatt att det var en storm, och ingen ville åka båt förutom jag.

Hejsan!

Idag har jag hunnit med att:

- Åka skoter
- Skriva klart orskstexten
- Fíxat date med Anna Anorak
- Fixat date med Annifrid Andalusier
- Fixat date med Ida Iris och Bra Bea
- Hittat jacka
- BAKAT!
-
Hittat ett rosa moln som man kan drömma på

Så ikväll blir det att åka till stan för att vara med Bea och Ida. Vi ska vara hemma hos Bea och bara ta det lugnt tror jag men vem vet? ^^ Okej nu ljuger jag vi kommer bara att ta det lungt och se på någon dålig film och skratta som fan. Det kommer att bli jätte roligt jag är astaggad! Men om bara pappa kunde säga om bilen kommer att fungerar. Han byter något konstigt och har hållit på med det hela eftermiddagen.

Sen imorgon så ska jag och ida gå på stan och leta efter en väska åt mig. Jag är i ett stort behov att att hitta en fina axelväska som inte är min bag. Tro inte att jag inte tycker om den men jag kan ju inte gå omkring med en bag hela tiden. Dagarna jag inet har dans måste jag ju fortfarande ha med mig skolböcker och dator med mig.

Jag tänkte idag på en grej som min kompis Annifrid Andalusier sa till mig för ett tag sen. Det är som en bakfylla. Och jag kan nu se att det verkligen har varit som en bakfylla, en hemsk lång jävligt jobbig bakfylla. Något som jag inte skulle vilja uppleva igen men vet att jag kommer göra. Inte så trevligt tycker jag men så är fallet ibland... Men jag tror faktiskt att jag ser bakfyllans slut!


Ida, ja jag vet vad du tycker men jag håller inte med dig. Det är nästan så att jag skulle vara villig att prova igen. Våga utsätta mig för det igen. Jag vill, jag vill, jag vill! Tror att jag skulle ha potensial att bli riktigt lycklig :] Men nu drömmer jag mig på bort på rosa moln och orkar inte tänka mer på saken :)

Klurre the one and only!


RSS 2.0