21/9

-Så himla coolt, carina ¨på mattelektionen.

16/9

Imorgon åker jag till stockholm. Jag är taggad. Jag ska köpa kläder, men jag kommer sakna Alle.

Puss

14/9



Han är 92a. Asså han är 92a. Det är helt sjukt.

Alle är nu arg på mig. Jag får inte titta på han mer. Sadface.

MOHAHAH

Mohahahah! Bloggen är återigen min! Men berätta inte för Klara, låt detta vara vår hemlighet :)

14/9

Nu har sista avsnittet av true blood kommit! Jippi!

13/9 del två

Jag är ensam, och jag har väldigt tråkigt.
Igår då jag och Axel var på bio så sa frågade han vilka det var som att på sf taket. Jag svaradet att jag inte visste, han funderade ett tag och sa sen. Det är nog såndadär deprimerade personer som inte har någon framtid. De kommer säkert sno en bil när det blir stora. Ganska hemskt, men jag kunde inte sluta skratta.
Han är en lite roligt prick min bror.
Vi var i alla fall och såg på G-force. Helt ok. Inte så bra men det var ju en barnfilm om talande hamstrar på svenska. Den kan nog inte bli jätte bra.
Imorgon är det skola och dans. Inte för jag vill göra något av dem. Helst vill jag bara ligga i sängen och se på true blood och ha Alexander brevid mig sovande. Det är verkligen hur mysigt som helst.

MIN STORTÅNAGEL GICK AV IGÅR. BUHU! AJAJAJAJAJAJ!




13/9

Tjosan Bloggen <3

Mvh Alle


12/9

Jag har som kollat omkring på lite modebloggar och sett att det finns vissa trender.

Trend 1: Svarta kläder

Det är som ok ibland, men när det går till överdrift så tycker jag inte det är ok. Vad är det för fel på lite färger på kläder? Det är ju som om vi ska gå på en begravning varje dag eller vad tycker ni?

Trend 2: Mycket eyliner

Okej, jag tycker faktiskt att det är ganska fint så det är en trend jag definitivt gillar.

Trend 3: Übersmala tjejer.

Gillas inte, det är så många som tror att det är så man ska se ut och jag vet allt för många som mår dåligt över detta ideal som stickar så många i problem.


6/9

Jag saknar julen, det kan gärna vara jul nu om jag fick bestämma.

Det här saknar och längtar jag till.

Fika och godis och mat

och läsk

och glögg

och gran

och jullåtar

och snö

och jackor

och mysigt

och ljus

och ledigt

och kramas

och tomten

och ge paket

och skrana

och bob

och skoter

och vinterskor

och clementiner

och knäck

och lussebullar

och pepparkakor

och pepparkakshus

och lucia

och julstjärnor

En fin jullåt:



6/9

Jag är inte deprimerad för alla som vill veta. Jag har något som kallas pms eller ngt. Jag ska idag räkna matte och sedan börja titta på engelskaglosorna. Nu gluttar Alle över min axel för att kolla vad jag skriver. Moget säger jag bara, moget. Nu blev han sur och tittade bort. Så jag känner mig lite tvungen att ge han en puss. Puss Puss! 

Jag är trött och vill sova nu. Eller det vill jag inte alls utan imorgon så börjar dansen och jag är faktiskt lite taggad. Eller jag vet inte det är som en konstig känsla. 

Nej nu var jag tydligen tråkig tyckte pappa så jag måste sluta skriva. Moget pappa, moget.  

Bästa frågan vi har på tipsrundan.

Vilket Ord/uttryck används mest i klassen?

1. Dase
X. JAG FATTAR INGENTING!!!!!!
2. Schlapps

Vilket tror ni är rätt? ^^

Pöss

5/9

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.... ( eller inte helt sant, har drömt det innan).

Inatt drömde både jag och Alexander att jag blev gravid. Så ni som hoppas på en klassbebis kanske har tur. Allmänt så känner jag mig nostalgisk. Vet inte vad det är, funderar på att hoppa ner för ett träd eller ngt. Usch hatar att vara nostalgisk, då tänker man på alla saker som har varit och kommer inte ske igen. Så som digimon, sadface. (hehehe, ida tänk dungen). Nej nu ska jag pussa lite på Alexander.

Hejs!

1/9

Känner mig dålig på det här med att blogga. Funderar på att lägga ner eller stänga av helt enkelt. Har ju så mycket annat att göra (eller inte). För övrigt så kommer jag ha något så jävulst träningsvärk i benen imorgon. Inte så bra. Jag kommer inte kunna gå i trappor. Inte roligt eller skönt. Imorgon så fyller brosan år och min present till honom är biobesök. Hoppas att vi kommer se någon bra film. Och att han blir nöjd. Jag känner som att man inte kan vara emo emo depp depp på bloggen för man vet inte vilka som läser dem. Hade just nu velat skriva något som hade fått även den med glada människan få sina tårkanaler fyllda. Men det kan vi ju inte utsätta almänheten för, vi bor ju i Sverige Hallå? Nej men det som inte visas på utsidan finns inte eller hur cornelia? Nu får i inte tro att det handlar om något allvarligt eller pågående. Jag har som bara insett att tiden går och vi kan som inte ta tillbaka tid. Tråkigt nog skulle jag säga. Ibland vill jag fortfarande sitta på zebran och vänta på att Anna och Malin ska komma till fritids så vi kan se vintergatan tillsammans, för att sedan springa ut på gården och bara låt vår fantasi leva ut. Leken om de mystiska O. Det var tider det.


RSS 2.0