kallt

Enligt yr så ska det bli i alla fall minus grader nästa vecka! Jippi!

aaaaah!

Är less, stressad och vill sova.

Men helst av allt vill jag att du ska vara här.






.

Nemo nisi mors


UPP!

Gillar jag bloggar egentligen?

Svar Nej.

Känner jag ångest iför att jag inte uppdaterar bloggen?

Svar Ja.

Igår var jag, Alle, Axel och ida och såg på upp. Jag och ida skrattade samtidigt som alla barn (vi skattade nog också högst i hela salongen).

EKORRE!

 
Hunden i filmen var som bhonus helt klart. Extremt kul. Insett att jag nog insert inne är inte alls tonåring utan ett barn på ungefär 9 jordsnurr. Kommer inte komma ut ur den delen av livet.

PLUS att varje gång det kom en 3d effekt så skrek jag. Jag är allvarlig. Jag skrek inte låg utan högt. Så sen så skrattade jag och ida åt det.

sovväck

Ibland så tror jag att jag har världens tråkigaste liv. Eller det känns i alla fall så att alla andra hinner med en massa andra saker som jag inte gör. För mig känns det som om alla hinner baka och göra fina saker i hemmet. Eller det är i alla fall det jag tror nu för tillfället. När jag pratade med min mamma om detta problem så slutade hon vara mamma Anita och psykolog Anita hoppade fram i ett trollslag. Hon sa så här: Det är så alla känner ibland, speciellt alla tonåringar. Det är en naturlig del i processen att bli vuxen. (och jag skojar inte när jag skriver det här, det är sant. För en gångskull önskar jag att hon bara kunde ha tyckte synd om mig och inte gjort någon psykologisk utvärdering) (men mamma om du någon gång skulle läsa det här så ska du veta att jag älskar dig ändå!)

Så min fråga till er är: Är det sant att alla hinner baka? Jag hinner inte kan jag stolt bekänna. min vardag består av att åka buss, göra läxor, dansa och sova. (fattar inte hur jag ska honna pressa in baka där också).

Men nu för er känsliga läsare så behöver ni inte titta.

Men en JÄTTE roligt grej hände imorse. Jag gick upp kl nio och åt en nyttig frukost (havregrynsgröt med äpple och kanel) men jag skulle väcka Alexander klockan tio. I alla fall när jag kommer in i mitt rum och väcker honom (alias drar av han täcket och skriker lite, ooops!) så har han sängväck över hela kroppen och ansiktet! HUR ROLIGT SOM HELST! Jag var tvungen att ta ett kort!




snö!

Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar, Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,Det snöar,
                                                                         
                                                                Det snöar!

hatar matte

Ja, vad har jag då gjort idag. Inte mycket ska jag säga. Nu på kvällen har jag faktiskt försökt vara lite duktig och titta på provet, men jag blev bara arg och frustrerad. Fattade verkligen ingenting. Pappa satt och försökte förklara men han var inte så bra på det så jag gav upp och gick till min vän datorn istället.

Imorgon blir det en lugn dag och jag uppskattar det verkligen. Kanske inte heller blir någon kör så man bara kan åka hem, men då måste man ju på något sätt ta sig tillbaka till stan ändå.

Vi är i alla fall klar med vårt kemiarbete och slipper tänka på det mer. Jippi!

Men nu får ni hare!

Ps, gillar att alla kommenterar så mycket! STORT PLUS!

Jag vill ha ananas nu!

Dagens fundering 1

Dagens fundering: Om någon skulle gå fram och slå dig vad skulle du då göra?

Enligt vår filolärare så om vi skulle vara kille så skulle vi värda smällen och slå tillbaka. Men om man var tjej så skulle vi säga aj, och springa därifrån.

Då måste jag dra slutsatsen att vår filolärare måste vara en fegis och en väldigt mesig sådan. För om någon skulle slå mig så skulle jag slå tillbaka (och sedan kasnke springa iväg för att undvika nästa slag). Varför skulle jag som tjej bli rädd om någon slog mig? Lite måste man ju tåla, så ni tjejer som skulle vara mesiga. Shape up! Var lite manliga, gå och spela tvspel eller köp en yxa och börja hugga ved.

Ingrid ger dig argablicken ^^


Mammor med långt hår

Jag har tänkt på en sak idag, varför har alla "mammor" (tänk medelålderskvinnor men barn) kort hår? Hur många är det egentligen som känner "mammor" med långt* hår?

Jag kom på fem stycken, och det är väldigt lite med tanke på den andelen "mammor" man känner eller vet vem det är.

Undra varför det är så?


*med långt menar jag längre än axellångt, tänk typ som vid nyckelbenen.


snyügg man kan vara på fest




RSS 2.0