valborg

Känner att jag inte orkar med alla andra idag, så jag spenderar valborg med transformers 2 istället. Valborg är grymt överskattat.

Ha en trevlig helg!

hejhej


28/4

Fan trodde att jag hade publiserat ett inlägg men det hade tydligen försvunnit. Ja men snart är det valborg i alla fall.  Trevligt trevligt säger jag. Jag ska vara i obbola. Mer vet jag inte. Jag har en man som får ta hand om mig. Måste släppa taget, inte vara kontrollfreak hela tiden.

Imorgon har vi nationella i engelska. Kommer gå dasedåligt.

Så nu ger jag upp.

Tjenis

Kung för en dag!

Livet är så orättvist för jag, jag blir aldrig kung!

Fan va coolt det vora om jag vore kung för en dag! Jag skulle bara säga en massa knepiga saker hela tiden om sedan pressen skulle fundera över. Sen så skulle jag äta en hel massa mat som min privata kock lagar åt mig.

Sen vet jag inte vad jag skulle göra mer som kung, troligtvis jobba en hel del och försöka lära den verkliga kungen att stava. Stackars knugen.


17/4 del två

Nu sitter jag har hos alexander och vädrar. Pojkar som spelar wow glömmer bort att duscha ska jag säga.... Jag skickade nu i alla fall alexander till duschen och nu lär han väl inte komma tillbaka på två timmars tid eller något. Man brukar ju säga att det är tjejer som duschar långsamt, men jag är jättesnabb på att duscha. Det är inte Alexander ska jag säga.

Jag har i alla fall övat på att backa runt hörn nu i två timmars tid. Fan va less jag blev efter ett tag. Men det gick faktiskt riktigt bra. Men tanke på att vi inte riktigt har gått igenom det på körskolan än.

Men nu ska jag se på lite tv.

Herrå!

17/4

Jag har träningsvärk! Åh, jag ska aldrig träna mer! Det gör så ont ont ont ont! Kan typ inte gå ordentligen, det ser ut som om jag har fött ett barn typ. Hemska värld.

Idag har Ida sovit över hos mig. Det var kul, vi låg och pratade länge tills ingen av oss hade något mer vettigt att säga. Det var roligt att vara med min fina Ida igen, har varit länge sen vi träffades.

Det bästa är att jag inte längre kommer in på fronter så jag kan inte riktigt lämna in min biologi. Jag är som ändå inte klar så det känns faktiskt bara bra. Orkade inte skriva klart igår, hoppas att ulrika inte blir för sur. Har inte så mycket kvar så.



Ida är även kusin med foki, det ser man på hundögonblicken.

Tidig morgon

Jaha, nu var man vaken igen. Vad förväntas man göra en dag som denna då? Jag ska i alla fall vara med Ida och jag tänkte att vi kunde gå till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker. Trevligt att få lite girltime, jag har inte haft det på ett  bra tag.

Sen vet jag inte hur Alexander ska göra idag, vi skulle nämligen ses ikväll men han ska/ska inte på paradisbadet. Han kommer väl ringa mig eller nått, han vet ju vars jag är.Micke fick körkortet för någon dag sen och hans ska köra dem till övik. Hoppas nu Micke håller sig på rätt sida vägen när han kör till övik. Vi vill inte ha några bilolycker tack.

Tänkte bara säga att jag saknar Annifrid Granberg! Hon är en mysig typ hon.

HejHej Mormor i cyderrymden! Om du läser detta hälsa Morfar.

Juste! Igår fick jag en kusin till! En liten bror till Frida! (många utropstecken känner jag...) Jag föreslog att han skulle heta Ken. Visst var det ett fint namn?

Tråkig information.

Jag har städat mitt rum och det är allt jag har att säga idag.

Plus en sak till,  jag har klippt mig.

Update

Hejsan Svejsan!

Ja nu är jag här igen, och det har varit ett bra tag sen. Ibland känns det som om det inte finns något att skriva om. Men nu eftersom att både mormor och lana har varit på mig så tänkte jag att det var dags med ett nytt inlägg.

Jag har varit i Kalix under påskhelgen. Det har varit jättemysigt, man äter godis och sen gör man inte så mycket mer. Men godis är gott så man ska inte klaga. Hos Mormor och Morfar var även min morbror och hans fru. Så det blev ett helt släktkalas. Vi har spelat mycket kort och jag ska säga en hemlighet. Jag vann nästan hela tiden, mohahahaha.

Nu är jag hos Alexander, vi sitter och ser på efterlyst och myser. Det har gått en tid sen vi träffades senast på vi har mycket pussande att ta igen. Sen en annan sak som känns lite konstigt. Imorgon har vi varit tillsamans i tio månader. Visst det låter inte så länge men det har gått så jävla fort. En bra sak jag tror vi gör det är att bråka. Man måste bråka lite annars tar man inte upp viktiga saker, och det är något som är väldigt viktigt.

Ne nu orkar jag inte mer. Vi ska nu pussas lite mer och sen så ska vi sova. Hoppas att ni har ett bra påsklov!

Kram

RSS 2.0